spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣυγκινητική η στάση κυνηγών που θέλουν να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό της Κιάρας!

Συγκινητική η στάση κυνηγών που θέλουν να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό της Κιάρας!

|

Ενός κακού μύρια έπονται!

Ο «Διομήδης» έβαλε κι αυτός με τη σειρά του εμπόδια στις προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό της Κιάρας, που από την περασμένη Τετάρτη-για έκτη ημέρα σήμερα-παραμένει παγιδευμένη σε βάραθρο στο Λιτόχωρο Πιερίας.

«Βρέχει καρεκλοπόδαρα! Δεν μπορέσαμε να δουλέψουμε σήμερα. Αφήσαμε στο σκυλί μας μόνο τροφή, γιατί νερό έχει στα τοιχώματα της σπηλιάς. Έχουμε φτάσει τρία μέτρα από το σημείο όπου βρίσκεται, αλλά δυστυχώς ο καιρός μας έβαλε κι αυτός προβλήματα. Αν σπάζαμε ένα κομμάτι από τη «μύτη» του βράχου, έστω για 15 εκατοστά θα ανοίγαμε χώρο για να κατεβούμε και να πάρουμε την Κιάρα. Τα κομπρεσέρ που έχουμε είναι μικρά. Αν βρίσκαμε κάποιο με μεγαλύτερη ιπποδύναμη, θα προχωρούσαμε πιο γρήγορα. Ίσως, τελικά να καταφύγουμε στη χρήση δυναμίτιδας. Θα  δούμε!

apegklovismos\-kynigoskylo\-litoxoro\-2

Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις!», είπε στην ιστοσελίδα μας, πριν λίγη ώρα, ο ένας από τους τρεις γιους του αρχηγού της ομάδας των γουρουνοκυνηγών, Ζήση Φασιόλα, ο Βαγγέλης.

Χθες όλη τη μέρα ο Ζήσης, ο Βαγγέλης, ο Κώστας Κατσάρος και ο υπάλληλος του δήμου Λιτοχώρου, Θωμάς Καρτσιώτης, πάλεψαν με τα κομπρεσέρ τους το βράχο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Συγκίνηση έχει προκαλέσει η περιπέτεια της Κιάρας σε όλη την κυνηγετική οικογένεια

Σήμερα, επικοινώνησαν με το kynigesia.gr, ο Γιώργος Μιχαηλίδης από το Λιτόχωρο, ο Νίκος Μαναβίδης από τη Σίνδο και ο Κώστας Μουρτζάκης από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι ζήτησαν το τηλέφωνο του Ζήση, προκειμένου να πάνε στο σημείο και να δώσουν ένα χέρι βοηθείας στις προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του γουρουνόσκυλου.

apegklovismos\-kynigoskylo\-litoxoro\-1

Ίσως, σ’ αυτήν την επιχείρηση να ήταν χρήσιμη η συμβολή κάποιου που γνωρίζει από εργασίες σε λατομείο, ή τεχνίτη εξειδικευμένου στην κοπή μαρμάρων. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ας επικοινωνήσει με την ιστοσελίδα μας.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί – Βίντεο

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί Αρκούδα εισβάλλει στην αυλή ενός σπιτιού σε χωριό της Ρουμανίας - Τα πρόβατα προσπαθούν να προστατεύσουν τα αρνιά τους από...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ