spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣτην Ουκρανία οι κυνηγοί παίρνουν τα όπλα για να υπερασπιστούν την χώρα...

Στην Ουκρανία οι κυνηγοί παίρνουν τα όπλα για να υπερασπιστούν την χώρα τους – Βίντεο

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Ενώ ο Ουκρανικός στρατός προσπαθεί να επιβραδύνει την πρόοδο των Ρώσων, ο ουκρανικός λαός οργανώνεται για να πολεμήσει με κάθε τρόπο.

600.000 άμαχοι, κυρίως γυναίκες και παιδιά, έχουν ήδη εγκαταλείψει τη χώρα, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των Ουκρανών δείχνει αμείωτο θάρρος να υπερασπιστεί τη χώρα τους. Εικόνες αμάχων που ετοιμάζουν βόμβες μολότοφ όταν ρωσικά τανκς εισβάλλουν στην πόλη τους είναι είδηση στα ειδησεογραφικά κανάλια.

Μια άλλη μορφή αντίστασης οργανώνεται επίσης με άνδρες που έχουν κυνηγετικά όπλα. Πράγματι, εκεί πάλι με τα μέσα στη διάθεσή τους, πολλοί Ουκρανοί κυνηγοί συγκεντρώνονται για να σχηματίσουν οδοφράγματα κατά του ρωσικού στρατού.

Ομολογουμένως, ο αγώνας φαίνεται εντελώς άνισος, και είναι, αλλά η ενέργεια της απελπισίας και ο πατριωτισμός των ανδρών έχουν συχνά οδηγήσει μια χώρα στην τελική νίκη. Αν είναι λυπηρό να πιστεύουμε ότι οι Ρώσοι θα κάνουν σύντομη δουλειά από αυτούς τους «στρατιώτες της τύχης» οπλισμένους με απλά 12αρια διαμετρήματα και καραμπίνες όταν φτάνουν τα τεθωρακισμένα, είναι σημαντικό να υπογραμμίσουμε το θάρρος τους και πάνω απ’ όλα την υποστήριξή μας σε αυτούς τους γενναίους κυνηγούς.

Το παρακάτω βίντεο γυρίστηκε στο Βιλνοχίρσκ της κεντρικής Ουκρανίας.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία έκθεση με σεβασμό στο κυνήγι

Μία έκθεση με σεβασμό στο κυνήγι Μία έκθεση για το κυνήγι, είναι πάνω και πέρα από όλα, ένα σημαντικό κομμάτι της δημόσιας εικόνας και προβολής...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ