spot_img
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣοβαρά προβλήματα στην Ηλεία - Πνίγηκαν ζώα στον Κόροιβο

Σοβαρά προβλήματα στην Ηλεία – Πνίγηκαν ζώα στον Κόροιβο

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Μεγάλες είναι οι καταστροφές που έχουν προκληθεί σε κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής από την κακοκαιρία. Πολλά ζώα πνίγηκαν. “Δεν είχε καθαριστεί εδώ και καιρό το ποτάμι”.

Τα ακραία φαινόμενα από την κακοκαιρία Αθηνά έπληξαν την Ηλεία, ενώ επηρέασαν και την κοινότητα του Κοροίβου, στο Δήμο Πηνειού.

Η ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή, άφησε τα περισσότερα σπίτια του χωριού χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ενώ πλημμύρισε και ο παραπόταμος του Πηνειού που περνάει από το χωριό με αποτέλεσμα να υποστούν ζημιές κτηνοτροφικές μονάδες τις περιοχής.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως, δεδομένου ότι οι στάνες γέμισαν με νερό, αρκετά ζώα πνίγηκαν, ενώ αρκετές ζημιές σημειώθηκαν στον κτηνοτροφικό εξοπλισμό και στις τροφές των ζώων.

Κακοκαιρία Αθηνά: Σοβαρά προβλήματα στην Ηλεία - Πνίγηκαν ζώα στον Κόροιβο

Όπως αναφέρει το patrisnews, οι κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται αφού το ποτάμι δεν έχει καθαριστεί εδώ και καιρό, ενώ μόλις χθες, μετά την καταιγίδα, συνεργείο του ΤΟΕΒ Γαστούνης πραγματοποίησε μια μικρή παρέμβαση, ωστόσο όπως επισημαίνουν, αν δεν γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες θα πλημμυρήσουν ξανά.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λύκοι καταβροχθίζουν ένα ελάφι σε χώρο στάθμευσης – Βίντεο

Λύκοι καταβροχθίζουν ένα ελάφι σε χώρο στάθμευσης Οι λύκοι έχουν αυξηθεί κατά πολύ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο σε σημείο που αποτελεί και αντικείμενο συζήτησης της κομισιόν....
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ