spot_img
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταSOS για την Κιάρα: «Όποιος μπορεί ας έρθει να βοηθήσει»!

SOS για την Κιάρα: «Όποιος μπορεί ας έρθει να βοηθήσει»!

|

Μόνοι τους έμειναν – ο Ζήσης Φρασιόλας και η παρέα του – να δίνουν τη «μάχη» για τον απεγκλωβισμό της Κιάρας, που από την περασμένη Τετάρτη έχει παγιδευτεί σε βάραθρο στο Λιτόχωρο.

apegklovismos\-skyloy\-emak\-larisas

«Άνοιξε Η Γη Και Κατάπιε» Ένα Γουρουνόσκυλο!

Στο σημείο, που απέχει μόλις πέντε λεπτά από την πόλη, σήμερα συνέχισαν τις προσπάθειες για πλησιάσουν στο εγκλωβισμένο γουρουνόσκυλο, ο αρχηγός της γουρονοπαρέας, ο γιος του Βαγγέλης, ο Κώστας Κατσάρος και ένας υπάλληλος του δήμου, ο Θωμάς Καρτσιώτης.

«Έχουμε πλησιάσει το σκυλί στα τρία μέτρα. Όμως, μας εμποδίζει η «μύτη» του ενός βράχου. Αν καταφέρουμε να τη σπάσουμε, τότε θα ανοίξει χώρος για να μπούμε μέσα και να βγάλουμε το σκυλί. Δυστυχώς, εμείς δεν έχουμε δυνατά εργαλεία. Παλεύουμε με τα κομπρεσέρ και προχωράμε αργά. Σπάμε το βράχο, κομμάτι-κομμάτι- εδώ και τρία 24ωρα. Πονάει όλο μας το κορμί, αλλά δεν θα σταματήσουμε. Δεν μπορούμε να αφήσουμε την Κιάρα αβοήθητη και θαμμένη ζωντανή!

Όποιος μπορεί ας έλθει να μας βοηθήσει!

Μακάρι, να το έκανε ο στρατός, που το μηχανικό σώμα διαθέτει ισχυρά εργαλεία για τέτοιες περιπτώσεις», ανέφερε στο kynigesia.gr, ο Κώστας, με τον οποίο επικοινωνήσαμε στις 2 μετά το μεσημέρι.

«Βρέχει αδιάκοπα και αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα! Όμως, δεν τα παρατάμε. Ούτε στιγμή πέρασε από το μυαλό μας να το εγκαταλείψουμε εκεί να σβήσει από την πείνα και τη δίψα», πρόσθεσε ο Βαγγέλης.

diasosi\-emak\-gourounoskylo\-litoxoro\-2

«Φως Στο Τούνελ» Για Το Παγιδευμένο Κυνηγόσκυλο: Η Αγάπη Των Κυνηγών Κρατάει… Ζωντανή Την Κιάρα!

Να σημειωθεί ότι χθες στο σημείο πήγαν ξανά στελέχη της Πυροσβεστικής, ειδοποιήθηκε η ΕΜΑΚ, που το μεσημέρι έφθασε κλιμάκιό της.

«Τα παιδιά προσπάθησαν να πιάσουν την Κιάρα με ένα κοντάρι με γάντζο, αλλά το σκυλί τρομοκρατημένο δεν έδινε λαιμό και άλλαζε συνέχεια θέση. Μόνον αν σπάσουμε τη «μύτη» του βράχου που στέκεται εμπόδιο, θα μπορέσουμε να κατέβουμε με σκοινί και να πάρουμε την Κιάρα. Είναι κρίμα! Κάναμε τόσο κόπο. Έχουμε πλησιάσει το σκυλί στα τρία μέτρα! Όποιος έχει τρόπο, ας έρθει να μας βοηθήσει!», είναι και η έκκληση του Ζήση, που προδίδει αγωνία, καθώς από σήμερα το βράδυ οι μετεωρολόγοι περιμένουν και τον «Διομήδη», το κύμα κακοκαιρίας με έντονες καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους και χιόνια.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα – Βίντεο

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα Το κυνήγι έχει πάψει εδώ και καιρό και τα αγριογούρουνα δίχως κανένα φόβο πλέον ξεχύνονται στους...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ