spot_img
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣφοδρή σύγκρουση με κοπάδι από αγριογούρουνα

Σφοδρή σύγκρουση με κοπάδι από αγριογούρουνα

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε έναν από τους αυτοκινητόδρομους της Ισπανίας. Ένα κοπάδι από αγριογούρουνα συγκρούστηκε με βαρύ όχημα (ενδεχομένως να συμμετείχαν και αλλά οχήματα) προκαλώντας τον ακαριαίο τους θάνατο.

Οι αγριόχοιροι πιθανώς διέσχιζαν τον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας την ίδια ώρα που περνούσαν οχήματα με ανεπτυγμένη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να συμβεί αυτό το σφοδρό ατύχημα. Στις εικόνες του βίντεο διακρίνονται σπασμένα κομμάτια πλαστικών που παραπέμπει σε σοβαρές -τουλάχιστον υλικές- ζημιές του οχήματος. Η τύχη του οδηγού παραμένει άγνωστη καθώς δεν υπάρχουν περισσότερες προς το παρόν πληροφορίες. 

Το αποτέλεσμα για τα αγριογούρουνα ωστόσο ήταν πολύ πιο άσχημο. Δεκαπέντε τουλάχιστον νεκρά αγριογούρουνα μεγάλου μεγέθους βρίσκονται κατά μήκους του οδοστρώματος. 

Δείτε το βίντεο:

Τα τροχαία ατυχήματα με αγριογούρουνα το τελευταίο τουλάχιστον έτος έχουν αυξηθεί δραματικά σε πολλές από τις ευρωπαϊκές χώρες. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξαν τα αλλεπάλληλα lockdown που διεξάγονταν κατά διαστήματα αντιστοίχως, με αποτέλεσμα την «ασθενής κυνηγετική κάρπωση» σε μεγάλο μέρος των εδαφών τους. 

Ως εκ τούτου, εύλογα μπορεί να αναλογιστεί κανείς τις συνέπειες που μπορεί να ακολουθήσουν σε μια εκ νέου παύση του κυνηγίου, με οποιοδήποτε τρόπο κι αν αυτή επέλθει. 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τροχαίο με αγριογούρουνα στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου – Δείτε Φωτογραφίες

Τροχαίο με αγριογούρουνα στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου! Τροχαίο με αγριογούρουνα στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (3/2) μεταξύ...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ