spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότητα40χρονος κυνηγός στη Γαλλία έπεσε νεκρός από φίλια πυρά

40χρονος κυνηγός στη Γαλλία έπεσε νεκρός από φίλια πυρά

|

Ένας κυνηγός 40 ετών κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριόχοιρου, έπεσε  θύμα τυχαίου πυροβολισμού την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στο Ossages (Landes). Ο φερόμενος ως δράστης, ο άλλος κυνηγός, τέθηκε υπό κράτηση.

Πυροβολισμός κατά λάθος

Πρόκειται για «τυχαίο πυροβολισμό» διευκρινίζει η αστυνομία. Η βοήθεια, που έφτασε στο σημείο, δεν κατάφερε να σώσει το θύμα και διαπιστώθηκε ο θάνατός του επί τόπου. Ο άνδρας ήταν κάτοικος της πόλης Estibeaux.

Είναι ένας άλλος κυνηγός, ένας άνδρας περίπου 70 ετών, ο οποίος είναι ύποπτος ότι είναι ο δράστης του πυροβολισμού, αναφέρει η France Bleu Ossages . Τέθηκε υπό κράτηση την Τρίτη  . Η εισαγγελία του Dax άνοιξε έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Σύμφωνα με την αστυνομία, η έρευνα πρέπει ειδικότερα να καθορίσει «αν οι κυνηγοί ήταν στη θέση τους» και «αν τηρήθηκαν οι κανόνες ασφαλείας».

Οι δύο άνδρες, ο δράστης και το θύμα του, από την περιοχή, ήταν μέλη μιας ομάδας που συνήθιζε να κυνηγούν μαζί, σύμφωνα με το AFP . 

Ερωτηθείς από το Sud Ouest  ο πρόεδρος της περιφερειακής ομοσπονδίας κυνηγών της Landes, Jean-Luc Dufau είπε ότι είναι «σε κατάσταση σοκ». «Είναι δραματικό», ανέφερε. Είπε ότι ήταν στη διάθεση των οικογενειών των πενθούντων και επιθυμούσε τη μονάδα ψυχολογικής υποστήριξης για τους κυνηγούς που είδαν την τραγωδία.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί – Βίντεο

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί Αρκούδα εισβάλλει στην αυλή ενός σπιτιού σε χωριό της Ρουμανίας - Τα πρόβατα προσπαθούν να προστατεύσουν τα αρνιά τους από...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ