spot_img
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣάλος στην Αγγλία με τον ποδοσφαιριστή της Γουέστ Χαμ, Κερτ Ζουμά, που......

Σάλος στην Αγγλία με τον ποδοσφαιριστή της Γουέστ Χαμ, Κερτ Ζουμά, που… σούταρε τη γάτα του

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Ο Κερτ Ζουμά παρουσιάζεται σε βίντεο να κλωτσά και να χτυπά την γάτα του.

Καταδικάζει η Γουέστ Χαμ τη συμπεριφορά του Γάλλου αμυντικού, που αναμένεται να αντιμετωπίσει ποινικές κυρώσεις.

Ο Κερτ Ζουμά παρουσιάζεται σε βίντεο που τράβηξε ο αδερφός του να κλωτσά, να χαστουκίζει και γενικώς να κακομεταχειρίζεται την γάτα του στο σπίτι του στο Λονδίνο. Κι όλα αυτά υπό τα γέλια του αδερφού του, αλλά και παρουσία ενός μικρού παιδιού! Το βίντεο-σοκ έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσω της Sun και ο 27χρονος στόπερ της Γουέστ Χαμ αναμένεται να αντιμετωπίσει ποινικές κυρώσεις, καθώς είναι δεδομένο πως θα του απαγγελθούν κατηγορίες βάσει του αυστηρού νομικού πλαισίου που υπάρχει στην Αγγλία. Ο νέος νόμος προβλέπει ακόμη και φυλάκιση, από 6 μήνες ως και 5 χρόνια!

Ο Γάλλος άσος, που έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα με την Τσέλσι, απολογήθηκε για την συμπεριφορά του μόλις αντιλήφθηκε τη γενική κατακραυγή που αντιμετώπισε, από απλούς πολίτες και φιλοζωικές οργανώσεις.

«Θέλω να απολογηθώ για τις πράξεις μου. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τη συμπεριφορά μου, για την οποία μετανιώνω. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη κι από όσους αναστατώθηκαν με το βίντεο και να σας διαβεβαιώσω πως οι δύο γάτες μας είναι υγιείς και σε καλή κατάσταση. Όλη η οικογένειά μου τις αντιμετωπίζει με αγάπη και φροντίδα και το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν κάτι μεμονωμένο, που δεν θα ξανασυμβεί», αναφέρει.

Η Γουέστ Χαμ σε δημόσια τοποθέτησή της αναφέρει: «Καταδικάζουμε απερίφραστα τη συμπεριφορά του Κερτ Ζουμά. Έχουμε μιλήσει μαζί του και θα αντιμετωπίσουμε το θέμα εσωτερικά, ενώ θέλουμε να κάνουμε σαφές πως με κανέναν τρόπο δεν ενθαρρύνουμε την κακομεταχείριση των ζώων».

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύθηκε στο twitter, με τις βλακώδεις και κατακριτέες ενέργειες του διεθνούς ποδοσφαιριστή:

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άνδρας προσπάθησε να βιάσει άλογο στην Μαγνησία!

Φρίκη: Άνδρας προσπάθησε να βιάσει άλογο στα Κάτω Λεχώνια Μαγνησίας Ενα πρωτοφανές περιστατικό κακοποίησης ζώου καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές της Μαγνησίας, με αρνητικό πρωταγωνιστή έναν...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ