spot_img
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΡαντεβού στην έκθεση «Κυνηγεσία 2022»

Ραντεβού στην έκθεση «Κυνηγεσία 2022»

|

Για τέταρτη χρονιά η «Κυνηγεσία», ένας χώρος γιορτής όπου επισκέπτες και επιχειρηματίες μοιράζονται τα ίδια πάθη, ετοιμάζεται να προσφέρει και μία γκάμα εντυπωσιακών «θεαμάτων», χαρούμενων events και εκδηλώσεων ουσιαστικής ενημέρωσης…

Mετράμε αντίστροφα για την μεγάλη γιορτή των κυνηγών, που και φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Μ.Ε.C. της Παιανίας 8-10Απριλίου.

Η φετινή έκθεση αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ συμμετοχών και λαμπρότητας σε κυνηγετική έκθεση, επιβεβαιώνοντας την «αυτοπεποίθηση» ενός ολόκληρου κόσμου που τους συνδέει η αγάπη για το κυνήγι, αλλά και η βιωματική τους σχέση με δεκάδες άλλες υπαίθριες δραστηριότητες. Παρά το δυσμενές «τοπίο» που όλοι βιώνουμε, μερικές εκ των κορυφαίων επιχειρήσεων στο χώρο του κυνηγίου θα είναι εκεί με τα περίπτερά τους.

Από την Παρασκευή το πρωί έως και την Κυριακή το βράδυ θα είμαστε όλοι εκεί!

Χιλιάδες προιόντα και καλαίσθητα περίπτερα που έχουν σχέση με το κυνήγι, τη σκοποβολή, την ορειβασία, το camping, την κυνοφιλία, τον υπαίθριο τουρισμό κλπ, περιμένουν τους επισκέπτες να τα… ανακαλύψουν.

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύσσωμη η ηγεσία των κυνηγών στην «Κυνηγεσία 2024»

Οι Κυνηγετικές Ομοσπονδίες στην Έκθεση Κυνηγεσία 2024! Στην έκθεση «Κυνηγεσία 2024» έδωσε βροντερό «παρών» σύσσωμη η ηγεσία της κυνηγετικής οικογένειας, από την Συνομοσπονδία και...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ