spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΨαράς πάλεψε πέντε μέρες στη θάλασσα και από τον Θερμαϊκό βρέθηκε σώος...

Ψαράς πάλεψε πέντε μέρες στη θάλασσα και από τον Θερμαϊκό βρέθηκε σώος στη Λάρισα

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός ένα ερασιτέχνη ψαρά στη Θεσσαλονίκη που αγνοούνταν από την 1η Σεπτεμβρίου, καθώς από την περιοχή Σαχάρα Νέας Καλλικράτειας Θερμαϊκού βρέθηκε την Κυριακή (05.09..2021) στην Αγιά Λάρισας.

Για το περιστατικό είχαν ενημερωθεί στις 3 Σεπτεμβρίου το πρωί οι Λιμενικές Αρχές Θεσσαλονίκης, Νέων Μουδανιών, Νέας Μηχανιώνας και Σκάλας Κατερίνης. Στην περιοχή μάλιστα είχαν αποπλεύσει τρία περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού, ένα σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) και ένα αλιευτικό σκάφος.

Τελικά ο 62χρονος ερασιτέχνης ψαράς είχε την τύχη με το μέρος του. Βγήκε σήμερα το πρωί στην παραλία της Βελίκας με τη μικρή του βάρκα, παρασυρόμενος μάλλον από τον αέρα ή και τα θαλάσσια ρεύματα. Είναι καλά στην υγεία του, αλλά ταλαιπωρημένος. Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες του λιμενικού αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της Αγιάς για εξετάσεις.

 

Πηγή: newsit

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

To «SGKmarket.gr» στην έκθεση «Κυνηγεσία 2024»

To «SGKmarket.gr» στην έκθεση «Κυνηγεσία 2024» Άλλη μια επιχείρηση συνυφασμένη με τη φύση και το κυνήγι θα βρίσκεται και φέτος στη μεγάλη γιορτή των κυνηγών,...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ