spot_img
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠρέβεζα: Κυνηγοί και ψαράδες ζήτησαν την άρση της απαγόρευσης

Πρέβεζα: Κυνηγοί και ψαράδες ζήτησαν την άρση της απαγόρευσης

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

 

Σε μια συμβολική κινητοποίηση προχώρησαν στην Πρέβεζα κυνηγοί και αλιείς τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου.

 

Κυνηγοί και αλιείς συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ανδρούτσου κι από εκεί πραγματοποίησαν πορεία και επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Πρέβεζας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένοι από τους κυνηγούς είχαν μαζί τους και τα κυνηγετικά σκυλιά στην πορεία που πραγματοποιήθηκε.

Στην κινητοποίηση συμμετείχε και ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρης Καραμανίδης.

Ο πρόεδρος του Κυνοφιλικού ομίλου Πρέβεζας Φώτης Κατσάβαρος μίλησε για τη συνύπαρξη κυνηγών και αλιέων στην κινητοποίηση, αναφέρθηκε στο ζήτημα της άρσης της απαγόρευσης τόσο στο κυνήγι, διαζωρίζοντς τους νόμιμους κυνηγούς και τους… λαθροθήρες, αναφέρθηκε επίσης στο πράσινο ταμείο και στη συμβολή των κυνηγών, που όμως δεν είναι ανταποδοτική.

Αναφέρθηκε και σε μια σειρά από ζητήματα που συνθέτουν τα αιτήματα των κυνηγών.

Σε ότι αφορά τους αλιείς της περιοχής μας είχαν πλακάτ με συνθήματα όπως: «Ψαρεύω μόνος μου δεν μεταδίδω τον Covid-19» και «Το ψάρεμα είναι υγεία».

Τόσο οι κυνηγοί όσο και οι αλιείς έχουν το δίκιο με το μέρος τους, αφού και οι λοιμωξιολόγοι έχουν τονίσει ότι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχουν κίνδυνοι διασποράς του κορονοϊού.

Πηγή-φωτό: tomistinenimerosi

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λύκοι καταβροχθίζουν ένα ελάφι σε χώρο στάθμευσης – Βίντεο

Λύκοι καταβροχθίζουν ένα ελάφι σε χώρο στάθμευσης Οι λύκοι έχουν αυξηθεί κατά πολύ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο σε σημείο που αποτελεί και αντικείμενο συζήτησης της κομισιόν....
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ