spot_img
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠοινή φυλάκισης με αναστολή σε 60χρονη που κρατούσε 16 σκυλιά σε διαμέρισμα...

Ποινή φυλάκισης με αναστολή σε 60χρονη που κρατούσε 16 σκυλιά σε διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Μία 60χρονη κρατούσε 16 σκυλιά σε διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη – Φυλάκιση 21 μηνών με τριετή αναστολή η ποινή της!

Σε φυλάκιση 21 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης μία 60χρονη, η οποία είχε συλληφθεί ύστερα από καταγγελίες ότι κρατούσε 16 σκυλιά, κάτω από άθλιες συνθήκες, στο διαμέρισμά της, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Με την ίδια απόφαση, το Δικαστήριο διέταξε να διατηρηθεί η προσωρινή αφαίρεση των ζώων από την κατοχή της και για την οριστική τους τύχη θα αποφανθεί η εισαγγελική Αρχή. Προς το παρόν φιλοξενούνται στην αρμόδια δημοτική δομή.

Οι δικαστές έκριναν την κατηγορούμενη ένοχη για παράλειψη τήρησης κανόνων ευζωίας ζώων και παράβαση του υγειονομικού κανονισμού. Αντίθετα, την αθώωσαν, λόγω αμφιβολιών, για την κατηγορία της εκτροφής και φύλαξης ζώων συντροφιάς με εμπορική μορφή.

Η 60χρονη κρατούσε 16 σκυλιά στο διαμέρισμά της και ζούσε μαζί τους – Τι ανέφερε στην απολογία της… 

Στην απολογία της αρνήθηκε τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι τα σκυλιά είναι «η αδυναμία, το χόμπι μου» και πως της αρέσει να τα φροντίζει. «Το μόνο που θέλω είναι τα παιδιά μου πίσω, σας παρακαλώ», είπε απευθυνόμενη στο δικαστήριο. Ανέφερε δε, ότι τον τελευταίο καιρό «έχασε τη βοήθειά της» και αντιμετωπίζει «προβλήματα υγείας», ενώ απέδωσε τις καταγγελίες σε «αντιδικία με ενοικιαστή» της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

Προηγουμένως αστυνομικός, περιγράφοντας τις συνθήκες διαβίωσης των σκύλων, μίλησε για «τρομερή δυσοσμία» και «ρυπαρό περιβάλλον». «Εξαιτίας της βρωμιάς τα σκυλιά από λευκά που είναι έγιναν καφέ» ανάφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ημέρα γυναίκας, μητέρας και κτηνοτρόφου – «Δεν το άλλαζα με όλα τα λεφτά του κόσμου»

Ημέρα γυναίκας, μητέρας και κτηνοτρόφου - «Δεν το άλλαζα με όλα τα λεφτά του κόσμου» Η 27χρονη Ειρήνη Μαυρίδου, κτηνοτρόφος και μητέρα τριών παιδιών εξηγεί...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ