spot_img
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΚυνήγιΙερακοθηρία«Πληρωμένη απάντηση» του Σταύρου στον Καφετζόπουλο, αφήνοντάς τον... ΑΚΑΛΥΠΤΟ!

«Πληρωμένη απάντηση» του Σταύρου στον Καφετζόπουλο, αφήνοντάς τον… ΑΚΑΛΥΠΤΟ!

|

«Πληρωμένη απάντηση» του Σταύρου στον Καφετζόπουλο!

«Οι αετοί είναι άγρια ζώα, η θέση τους είναι στη φύση. Γινόμαστε σούργελα. Στην εποχή μας δεν συγχωρούνται τέτοιες π@π@ριές».

Αυτή ήταν η αντίδραση του ηθοποιού Αντώνη Καφετζόπουλου για την παρουσία του «Οδυσσέα», του αετού που εμφανίζεται μαζί με τον Πρόεδρο του Συλλόγου ΙερακοθηρίαςΣταύρο Αθανασίου, στα εντός έδρας ματς της ΑΕΚ.

Ο ηθοποιός και δηλωμένος φίλος της ΑΕΚ εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για το τελετουργικό με το πτηνό λέγοντας ότι η θέση των ζώων είναι στην φύση κάνοντας λόγο για… π@π@ριές! Ωστόσο, ο ίδιος κύριος ήταν εκείνος που εν έτει 2010 συμμετείχε στο καστ της γνωστής ταινίας οι «Ιππείς της Πύλου», η παραγωγή της οποίας ανέθεσε σε γερακάρη του Συλλόγου, να εκπαιδεύσει ένα γεράκι για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Το πτηνό εμφανίζεται στο τέλος της ταινίας και φαίνεται να πιάνει το εσώρουχο της ηθοποιού στον αέρα μετά από επίμαχη σκηνή!

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις του Σταύρου και του Αντώνη Καφετζόπουλου, στα κοινωνικά δίκτυα:

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσακάλι έπεσε θύμα τροχαίου στην Ευρυτανία!

Τσακάλι έπεσε θύμα τροχαίου στην Φουρνά Ευρυτανίας! Τσακάλι είναι μάλλον το αγρίμι που έπεσε θύμα τροχαίου, αυτή τη φορά λίγο έξω από το χωριό...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ