spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠεζοπόρος σκοτώθηκε από αρκούδα γκρίζλι στο εθνικό πάρκο Yellowstone

Πεζοπόρος σκοτώθηκε από αρκούδα γκρίζλι στο εθνικό πάρκο Yellowstone

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Πεζοπόρος σκοτώθηκε από αρκούδα γκρίζλι στο εθνικό πάρκο Yellowstone – αγνοούνταν για 24 ώρες

Είχε εξαφανιστεί για περίπου 24 ώρες όταν το σώμα του βρέθηκε άψυχο. Η έρευνα ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης 23/3/2022 με ομάδες εδάφους και ελικοπτέρων να συγκεντρώνουν τις προσπάθειές τους.

Ένας άνδρας από τη Μοντάνα που χάθηκε ενώ έκανε πεζοπορία την περασμένη εβδομάδα σκοτώθηκε σε μια ύποπτη συνάντηση με μια αρκούδα γκρίζλι βόρεια του Εθνικού Πάρκου Yellowstone, δήλωσαν οι αρχές την Παρασκευή.

Το θύμα αναγνωρίστηκε ως ο Craig Clouatre, 40 ετών, από το Livingston. Δεν δόθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με το πού βρέθηκε ή γιατί μια αρκούδα γκρίζλι θεωρήθηκε υπεύθυνη για τον θάνατό του.

Ομάδες έρευνας στο έδαφος και με ελικόπτερα αναζητούσαν τον Κλουάτρ αφού πήγε για πεζοπορία το πρωί της Τετάρτης με έναν φίλο του και αναφέρθηκε ότι είχε καθυστερήσει εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με τον σερίφη. Η έρευνα ξεκίνησε εκείνο το βράδυ επικεντρώθηκε στην περιοχή Six Mile Creek των βουνών Absaroka, που βρίσκεται περίπου 30 μίλια (48 χιλιόμετρα) νότια του Livingston της Μοντάνα.

Χώρισαν κάποια στιγμή αργότερα το πρωί», είπε ο σερίφης της κομητείας Park Brad Bichler στο Livingston Enterprise. «Όταν ο άλλος επέστρεψε στο όχημά τους και ο φίλος του δεν ήταν εκεί, μας κάλεσε και αρχίσαμε να ψάχνουμε».

Οι αρχές εργάζονταν από την Παρασκευή για να επιστρέψουν το σώμα του Κλουάτρ στην οικογένειά του, ανέφερε ο Μπίχλερ σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πατέρας του Clouatre είπε στο Associated Press ότι το θύμα μεγάλωσε στη Μασαχουσέτη και μετακόμισε πριν από δύο δεκαετίες στη Μοντάνα, όπου ο Clouatre συνάντησε τη μελλοντική σύζυγό του, Jamie, και αποφάσισε να κάνει ένα σπίτι.

«Δεν έχω πολλά λόγια αυτή τη στιγμή και δεν απαντώ σε όλους όσοι επικοινώνησαν μαζί μου… αλλά εκτιμώ όλα τα συναισθήματα και τις αναμνήσεις του πιο εκπληκτικού ανθρώπου που έχω γνωρίσει ποτέ, του συζύγου μου», έγραψε η γυναίκα σε ανάρτηση στο Facebook.

«Τον αγάπησα με κάθε ίνα μου… ήταν ένα ζωτικό κομμάτι του εαυτού μου και των παιδιών μας και θα είναι ένας αγώνας για το υπόλοιπο της ζωής μας. Το να πούμε ότι είμαστε κομμάτια είναι λίγο. Πρέπει να ξαναμάθω πώς να είμαι και ποια είμαι και να παραμείνω αρκετά δυνατή για τα παιδιά μας. Δεν είναι εύκολος τρόπος να το πεις, δεν είναι δίκαιο, δεν το αξίζουν».

 

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αρκούδα που επιτέθηκε σε πέντε ανθρώπους στη Σλοβακία πυροβολήθηκε και είναι νεκρή

Η αρκούδα που επιτέθηκε σε πέντε ανθρώπους στη Σλοβακία πυροβολήθηκε και είναι νεκρή H καφέ αρκούδα σκοτώθηκε από ένοπλες δυνάμεις αφού η τεχνολογία drone την...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ