spot_img
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΤο «αστείο» ενός TikToker να φάει το μεγαλύτερο μπέργκερ σε διαδήλωση βίγκαν...

Το «αστείο» ενός TikToker να φάει το μεγαλύτερο μπέργκερ σε διαδήλωση βίγκαν – Βίντεο

|

Το «αστείο» ενός TikToker να φάει το μεγαλύτερο μπέργκερ σε διαδήλωση βίγκαν

Μια φάρσα ενός TikToker στην Αγγλία προκάλεσε διαμάχες στο διαδίκτυο διχάζοντας τους χρήστες. Ο πρωταγωνιστής του βίντεο θέλησε να προκαλέσει μια ομάδα βίγκαν ακτιβιστών, τρώγοντας το μεγαλύτερο μπέργκερ του κόσμου σε διαδήλωσή τους.

Ο Τζόρνταν Άνταμς γνωστός στο TikTok ως @yourajokeman μοιράστηκε ένα βίντεο το Σαββατοκύριακο στο οποίο αποδέχεται την πρόκληση να φάει το μεγαλύτερο μπέργκερ του κόσμου μπροστά σε βίγκαν διαδηλωτές.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ και δείχνει τον Τζόρνταν, ο οποίος έχει περισσότερους από 750.000 ακόλουθους στο TikTok, να τρώει επιδεικτικά το μπέργκερ του, μπροστά σε μια ομάδα βίγκαν διαδηλωτών, οι οποίοι διαδήλωναν κατά της κακοποίησης των ζώων.

@yourajokeman Reply to @morejokeman ♬ original sound – Jokeman

Η φάρσα του Τζόρνταν πάντως, δεν αντιμετωπίστηκε και με τόσο χιούμορ από τους διαδηλωτές. «Είναι τόσο αστείο αυτό; Σου αρέσει αυτό το αστείο, έτσι δεν είναι;», του είπε σαρκαστικά. Κάποιος άλλος, επισήμανε σε ένα αστυνομικό που ήταν κοντά, ότι ο TikToker είχε κάνει σκουπίδια, τονίζοντας ότι είναι αδίκημα για το οποίο θα πρέπει να τιμωρηθεί. Ένας άλλος τον ρώτησε αν είναι περήφανος γι’ αυτό που κάνει, αποκαλώντας τον «αξιολύπητο».

Το βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από έξι εκατομμύρια φορές, έχει προκαλέσει διχασμό στο TikTok με κάποιους να το βρίσκουν αστείο, αλλά και κάποιους άλλους να το χαρακτηρίζουν «ασέβεια». Υπήρχαν και αυτοί που είδαν την αστεία πλευρά του περιστατικού. «Είμαι βίγκαν και το βρήκα αστείο».

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακτιβιστές που αυτοπροσδιορίζονται ως σκύλοι διαδήλωσαν στο Βερολίνο – Βίντεο

Ακτιβιστές που αυτοπροσδιορίζονται ως σκύλοι διαδήλωσαν στο Βερολίνο Μια ομάδα ανθρώπων που αυτοπροσδιορίζονται ως σκύλοι διοργάνωσε προ ημερών μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Βερολίνο και έγιναν viral Περίπου...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ