spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΘαλάσσιος ελέφαντας σχεδόν βυθίζει σκάφος καθώς προσπαθεί να ανέβει πάνω του

Θαλάσσιος ελέφαντας σχεδόν βυθίζει σκάφος καθώς προσπαθεί να ανέβει πάνω του

|

Θαλάσσιος ελέφαντας σχεδόν βυθίζει σκάφος!

Ένας φιλικός, διάσημος θαλάσσιος ελέφαντας καταγράφηκε στο βίντεο να βυθίζει ένα μικρό σκάφος όταν ανέβηκε πάνω του.


Σύμφωνα με το BBC, το 1.763 λιβρών θαλάσσιο ζώο, έχει ταξιδέψει στη Γαλλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο σε ένα ταξίδι 2.485 μιλίων.

Ο ιστότοπος ανέφερε ότι η Irish Whale and Dolphin Group είπε ότι ο θαλάσσιος ελέφαντας με το όνομα Wally έχει βυθίσει 1-2 βάρκες σε κάθε λιμάνι που έμπαινε.

Θαλάσσιος ελέφαντας σχεδόν βυθίζει σκάφος – Βίντεο

Πρόσφατα, καταγράφηκε σε βίντεο στις 18 Αυγούστου στο λιμάνι Crookhaven στο County Cork. Ο αξιωματικός της IWDG Padraig Whooley προειδοποιεί τους ιδιοκτήτες σκαφών να καλύψουν τα σκάφη τους ή να αφαιρέσουν τις μηχανές για να αποτρέψουν τυχόν ζημιές.

Ο Wally πήρε το όνομά του από τον χαρακτήρα στη σειρά κινουμένων σχεδίων Woody Woodpecker της δεκαετίας του 1940.

Το άρθρο ανέφερε ότι οι επιστήμονες βρήκαν μια μέθοδο του 2007 για τον προσδιορισμό του φύλου εξετάζοντας το μέγεθος και το σχήμα των γνάθων τους. Οι μετρήσεις περιλαμβάνουν το μήκος/ύψος του οστού της γνάθου, το βάθος της γνάθου και το πάχος της γνάθου του θαλάσσιου ελέφαντα. Αλλά το πρόβλημα με αυτό είναι ότι τα νεαρά άτομα δεν έχουν πλήρως συγχωνευμένα σαγόνια. Αυτό το γεγονός σημαίνει ότι τα νεαρά αρσενικά μπορούν να συγχέονται με τα μεγαλύτερα θηλυκά.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο θηλυκός θαλάσσιος ίππος «Φρέγια» σπάει βάρκες και κλέβει καρδιές στη Νορβηγία

Ο θηλυκός θαλάσσιος ίππος «Φρέγια» σπάει βάρκες και κλέβει καρδιές στη Νορβηγία Το μαγευτικό αλλά άθελά του καταστροφικό θαλάσσιο θηλαστικό των 600 κιλών, που πήρε...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ