spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΣκύλος Μαλινουά «κάνει πάσα» τα εργαλεία σε μηχανικό αυτοκινήτων - Βίντεο

Σκύλος Μαλινουά «κάνει πάσα» τα εργαλεία σε μηχανικό αυτοκινήτων – Βίντεο

|

Σκύλος Μαλινουά «κάνει πάσα» τα εργαλεία σε μηχανικό αυτοκινήτων

Πάντα πρόθυμος να παίξει και να εργαστεί το βελγικό Μαλινουά είναι μια συναρπαστική ράτσα σκύλων που είναι γεμάτη ζωή και ενέργεια. Ενώ αυτοί οι δραστήριοι σκύλοι χρειάζονται πολύ τρέξιμο για να παραμείνουν ευτυχισμένοι, μπορούν επίσης να είναι αρκετά υπάκουοι.

Στις εικόνες του βίντεο βλέπουμε έναν μάστορα σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων, να ζητά από τον «βοηθό» του, ένα σκύλο Μαλινουά τα απαραίτητα εργαλεία για την επισκευή που του έχει ανατεθεί. Εκείνος, δίχως κανένα δυσανασχετισμό εκτελεί μετά χαράς τα καθήκοντά του. Ο μάστορας βιάζεται να τελειώσει την δουλειά και ζητά από τον βοηθό να μη χασομερά.

Κάποια σχόλια στη σελίδα του Fecebook που αναρτήθηκε το βίντεο θέλουν τον μάστορα ως αυταρχικό και άνευ τρόπων. Ωστόσο κάποιοι άλλοι που δεν χάνουν την ουσία του βίντεο, κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό βοηθό και ένα σκύλο που θα επιθυμούσαν να έχουν.

Το Βελγικό Μαλινουά είναι μια εξαιρετικά έξυπνη ράτσα σκύλων με ισχυρή εργασιακή ηθική. Στην πραγματικότητα, είναι ο 26ος πιο έξυπνος σκύλος (από 138 ράτσες) όσον αφορά την υπακοή και το εργασιακό IQ. Αλλά λόγω της υψηλής προσαρμοστικής νοημοσύνης τους και της προθυμίας τους να υπακούν, αυτά τα σκυλιά έχουν γίνει χρυσό πρότυπο για την αστυνομική εργασία K-9.

Η ευφυΐα του Βέλγου Μαλινουά έχει περισσότερα από το να μάθει απλώς εντολές και κόλπα. Οι αστυνομικές μονάδες σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται αυτά τα σκυλιά για κάποιο λόγο.

Κατά μέσο όρο, οι λιγότερο έξυπνες ράτσες σκύλων χρειάζονταν από 80 έως 100 επαναλήψεις για να μάθουν μια νέα εντολή. Σε ορισμένες περιπτώσεις χρειάζονται περισσότερα. Αυτό σημαίνει ότι ένας Βέλγος Μαλινουά είναι τουλάχιστον 5 φορές πιο γρήγορος στην εκμάθηση εντολών!

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί οι σκύλοι τρώνε χόρτα;

Γιατί οι σκύλοι τρώνε χόρτα; Κάθε ιδιοκτήτης σκύλου θα συναντήσει τον σκύλο του να τρώει χόρτα τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του Αυτό συμβαίνει επειδή το...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ