spot_img
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΣκύλος επιβίωσε με νερό βροχής για 30 ημέρες- Πέθανε ο ιδιοκτήτης κι...

Σκύλος επιβίωσε με νερό βροχής για 30 ημέρες- Πέθανε ο ιδιοκτήτης κι έμεινε μόνος

|

Σκύλος επιβίωσε με νερό βροχής για 30 ημέρες- Πέθανε ο ιδιοκτήτης κι έμεινε μόνος

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός σκύλου, που κατάφερε να επιβιώσει ολομόναχος στην αυλή σπιτιού, για έναν ολόκληρο μήνα, όταν πέθανε ξαφνικά ο ιδιοκτήτης του.

Το Bella SPCA Veterinary Hospital στην Οκλαχόμα ανακοίνωσε στο Facebook ότι ένας γερμανικός ποιμενικός με το όνομα Gunner υιοθετήθηκε από νέα οικογένεια, λίγες εβδομάδες αφότου το γραφείο του σερίφη βρήκε το πτώμα του 64χρονου ιδιοκτήτη του.

Το γραφείο του σερίφη ανακοίνωσε στις 18 Μαΐου ότι βρήκε τον Gunner μέσα σε αυτό που περιέγραψε ως «ένα μεγάλο μαντρί» στην πίσω αυλή – και ότι ο ιδιοκτήτης του μπορεί να ήταν νεκρός για ένα μήνα πριν ανακαλύψουν τον νεκρό 64χρονο και τον σκύλο του.

Σκύλος επιβίωσε με νερό βροχής για 30 ημέρες
                     Σκύλος επιβίωσε με νερό βροχής

«Με κάποιο τρόπο, ο Gunner κατάφερε να επιβιώσει για εβδομάδες πίνοντας νερό από τη βροχή και προφανώς τρώγοντας μια μικρή ποσότητα φαγητού που είχε απομείνει», εξήγησαν.

«Οι μύες του έχουν εξαντληθεί σε σημείο που με δυσκολία μπορεί να σταθεί όρθιος και είναι καλυμμένος με χιλιάδες τσιμπούρια και ψύλλους».

Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με το Bella SCPA Rescue Center για τη φροντίδα του Gunner, όπου κτηνίατρος έκρινε ότι ο σκύλος μπορεί να είχε «μόλις λίγες ώρες ζωής» όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι.

Ωστόσο, το κέντρο διάσωσης ανακοίνωσε με χαρά στο Facebook πως ο Gunner ανάρρωσε και υιοθετήθηκε επίσης από νέα οικογένεια, μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του.

«Η οικογένεια θρηνεί τον θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου και λυπούμαστε πολύ για την τραγική αυτή απώλεια.

Ο Gunner ήταν ένα φωτεινό σημείο για αυτούς, όπως αποδείχθηκε από τη σημερινή μας συνάντηση», έγραψε η Bella SPCA. «Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι αγαπούν τον Gunner και θα του δώσουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα».

Η οικογένεια του Gunner δήλωσε ότι ο ιδιοκτήτης του ήταν «ένας άνθρωπος που ζούσε μακριά από τους υπόλοιπους συγγενείς του», με την αδελφή του να διαβεβαιώνει ότι αγαπούσε τους γερμανικούς ποιμενικούς.

«Ήθελα απλώς να ευχαριστήσω όλους όσοι έκαναν δωρεές για τον Gunner», δήλωσε η νέα ιδιοκτήτρια του σκύλου, που είναι ανιψιά του 64χρονου. «Χάρη σε εσάς, είμαι σε θέση να φέρω τον σκύλο του θείου μου στο σπίτι και θα τον φροντίζω πολύ καλά. Σας ευχαριστώ».

 

Πηγή: mantoles.net

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδες εισβάλλουν σε αυλή σπιτιού και ο σκύλος φύλακας στέκεται απέναντί τους – Βίντεο

Αρκούδες εισβάλλουν σε αυλή σπιτιού και ο σκύλος φύλακας στέκεται απέναντί τους Ένας σκύλος προσπαθεί να σταθεί αντιμέτωπος απέναντι στους θηριώδεις εισβολείς που τρώνε το...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ