spot_img
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΟ Μάικ Τάισον έχασε τη διάσημη λευκή τίγρη του, μετά από επίθεση...

Ο Μάικ Τάισον έχασε τη διάσημη λευκή τίγρη του, μετά από επίθεση σε σκύλο γείτονά του – Βίντεο

|

Ο Μάικ Τάισον έχασε τη διάσημη λευκή τίγρη του, μετά από επίθεση σε σκύλο γείτονά του

Όταν βγήκαν βόλτα, η τίγρης όρμησε στο σπίτι του γείτονα που είχε σκυλιά. Η αρμόδια υπηρεσία πήγε και του την πήρε.

Είναι γνωστή η αδυναμία που έχει ο Μάικ Τάισον στις τίγρεις του. Θα θυμάστε το στιγμιότυπο στην διάσημη ταινία Hangover όπου η τρελο-παρέα έκλεψε (όσο ήταν σε hangover) την τίγρη που είχε για κατοικίδιο στην έπαυλή του.

Εκείνα είναι στιγμιότυπα από την πραγματική ζωή του πυγμάχου, καθώς είχε διαμορφώσει χώρο στον κήπο του για να έχει τις τίγρεις του.

Την πρώτη του τίγρη είχε αγοράσει το 1995, όταν βγήκε από τη φυλακή και υπολογίζεται πως η κάθε μία από τις τρεις που έχει, του έχει κοστίσει περίπου 60.000 ευρώ η κάθε μία.

Σύμφωνα όμως με τον πρώην μάνατζέρ του στην πυγμαχία Shelly Finkel, αναγκάστηκε να αποχωριστεί τη λευκή τίγρη- φαίνεται πως ήταν η αγαπημένη του- μετά από μία βόλτα που δεν εξελίχθηκε καλά.

Ο Finkel, με τον οποίο μίλησε η SunSport στη Νέα Υόρκη, θυμάται: «Το σπίτι του (Τάισον) ήταν ανάμεσα σε δύο σπίτια στο Βέγκας. Στη δεξιά πλευρά, έμενε ένας διάσημος ερμηνευτής του Βέγκας και στην αριστερή πλευρά ήταν ένας επιχειρηματίας που είχε σκυλιά. Ο Μάικ αποφάσισε να περπατήσει με μία από τις τίγρεις του αλλά αυτή είδε τον σκύλο και σκαρφάλωσε στον τοίχο για να πάει να τον φάει.

Ο γείτονας που είχε τους σκύλους, κοίταξε έξω από το παράθυρό του και είδε μια τίγρη πάνω από τον τοίχο να προσπαθεί να φάει τον σκύλο του και τον Μάικ να την τραβάει κάτω».

Στη συνέχεια ο μάνατζερ εξιστορεί: «Εκείνο το βράδυ ο Μάικ με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει, «Σέλι, η ASPCA (Αμερικανική Κοινότητα Πρόληψης κατά της Βαναυσότητας των Άγριων Ζώων) είναι εδώ. Δεν επιτρέπεται να κρατώ τις τίγρεις σε αιχμαλωσία. Πώς νομίζεις ότι το έμαθαν;

Του απάντησα: Πώς νομίζεις ότι το έμαθαν; Ο γείτονάς σου σας είδε να πηδάει πάνω από τον τοίχο η τίγρης για να φάει τον σκύλο του. Πώς νομίζεις ότι το έμαθαν δηλαδή».

Πηγή: gazzeta.gr

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

100 χρόνια κυνηγετικής διπλωματίας στο Νεπάλ

Την 14η Δεκεμβρίου 1921, ο Εδουάρδος, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, διάδοχος του βρετανικού θρόνου, έφτασε στις ζούγκλες του Εθνικού Πάρκου Τσιτουάν (Νεπάλ), για να...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ