spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΜαινόμενος ταύρος επιτίθεται σε ψαρά και τον πετάει στη θάλασσα - Βίντεο

Μαινόμενος ταύρος επιτίθεται σε ψαρά και τον πετάει στη θάλασσα – Βίντεο

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Μαινόμενος ταύρος επιτίθεται σε ψαρά και τον πετάει στη θάλασσα

Ένας ψαράς ξαφνιάζεται από την παρουσία ενός ταύρου ενώ ψαρεύει με το πεζόβολο δίχτυ στη θάλασσα. Το βοοειδές επιτίθεται βίαια στον ψαρά χωρίς καμία πρόκληση, πετώντας τον στο νερό από την άγρια ​​πρόσκρουση.

Η Μεξικανή επαγγελματίας ψαράς Chubby Villalba δημοσίευσε στο προσωπικό της blog στο Facebook « Fishing with Chubby Villalba » την επικίνδυνη κατάσταση που βίωσε ένας ψαράς σε παραλία της Λατινικής Αμερικής. Ο άνδρας υπέστη την άγρια ​​επίθεση ενός ταύρου που περιφέρονταν στην παραλία. Ο ψαράς προσπάθησε να αποφύγει την επίθεση απομακρυνόμενος από το ζώο, αλλά το βοοειδές τον χτύπησε.

Η πρόσκρουση του κεφαλιού του ταύρου με τον ψαρά τον έσπρωξε στο νερό. Ευτυχώς, το θύμα της επίθεσης δεν έχασε τις αισθήσεις του. Αν είχε χάσει τις αισθήσεις του, θα μπορούσε να είχε πεθάνει από πνιγμό.

Δείτε το βίντεο: ταύρος επιτίθεται σε ψαρά 

 

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγνοείται 48χρονος ψαροντουφεκάς στην Αμμουδιά Πρεβέζης

Αγνοείται 48χρονος ψαροντουφεκάς στην Αμμουδιά Πρεβέζης Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό για 48χρονο ψαροντουφεκά που αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή της Αμμουδιάς στην Πρέβεζα. Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης του...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ