spot_img
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΜαϊμού σκότωσε βρέφος 4 μηνών πετώντας το από ταράτσα - Βίντεο

Μαϊμού σκότωσε βρέφος 4 μηνών πετώντας το από ταράτσα – Βίντεο

Ένα αγοράκι τεσσάρων μηνών πέθανε στο σπίτι της οικογένειάς του στη Ντούνκα της Ινδίας, αφού μία μαϊμού τον έπιασε από το πόδι και τον πέταξε στο κενό.

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Μαϊμού σκότωσε βρέφος 4 μηνών πετώντας το από ταράτσα – Μία βίαιη επίθεση από μαϊμούδες δέχτηκε μια οικογένεια στην Ινδία, με ένα από τα ζώα να έχει αφηνιάσει και να σκοτώνει το μωρό των ανθρώπων μπροστά στα έντρομα μάτια των γονιών, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να δράσουν έγκαιρα.

Σύμφωνα με την mirror.co.uk, το περιστατικό έγινε στο χωριό Dunka στην περιοχή Uttar Pradesh, όταν ο 25χρονος Nirdesh Upadhyay μαζί με την σύζυγο του και τον τεσσάρων μηνών γιο του βρίσκονταν πάνω σε μια ταράτσα. Μια ομάδα εξαγριωμένων μαϊμούδων εμφανίστηκε στην ταράτσα που βρισκόταν με την οικογένειά του και μια από αυτές το άρπαξε και το πέταξε στο κενό. Η οικογένεια βρισκόταν στην ταράτσα του τριώροφου σπιτιού της και απολάμβανε ένα ήσυχο βράδυ Παρασκευής, όταν ξαφνικά μια ομάδα μαϊμούδων ανέβηκε στη στέγη και τους περικύκλωσε.

Μαϊμού σκότωσε βρέφος 4 μηνών
Μαϊμού σκότωσε βρέφος 4 μηνών | Φωτ.: AFP via Getty Images

Μετά από μάταιες προσπάθειες να τις διώξουν, οι δύο γονείς έτρεξαν προς τις σκάλες σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν, αλλά ο πατέρας, που κουβαλούσε τον γιο του, σκόνταψε και έριξε το παιδί. Πριν προλάβει κάποιος από τους δύο γονείς να αντιδράσει, μια από τις μαϊμούδες άρπαξε το αγοράκι από το χέρι και το πέταξε από την ταράτσα. Αναστατωμένοι, οι γονείς κατάφεραν να μπουν πίσω στο σπίτι και να κατέβουν τις σκάλες για να βοηθήσουν τον γιο τους, ο οποίος όμως πέθανε ακαριαία.

Στο Ουτάρ Πραντές ζει, εδώ και χρόνια ένας μεγάλος αριθμός μαϊμούδων, που περιφέρονται ελεύθερα σε πολλές από τις πόλεις της πολιτείας. Αν και γενικά ζουν σε σχετική αρμονία, μαζί με τους ανθρώπους υπάρχει μια σειρά από περιπτώσεις όπου οι μαϊμούδες επιτίθενται σε ανθρώπους, ιδιαίτερα σε παιδιά. Ένα πεντάχρονο κορίτσι σκοτώθηκε από μια ομάδα μαϊμούδων στο χωριό Μπιτσπούρι, τον περασμένο Φεβρουάριο. Το κορίτσι, έπαιζε με τις φίλες του κοντά σε ένα ποτάμι όταν οι μαϊμούδες άρχισαν να τη δαγκώνουν σε όλο της το σώμα, σύμφωνα με τους Times of India. Υπάρχουν ακόμη και περιστατικά με τα πρωτεύοντα θηλαστικά να κλέβουν οχήματα από ανυποψίαστους πολίτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει περιστατικό με μια μαϊμού που έκλεψε και τράκαρε ένα λεωφορείο.

Μαϊμού σκότωσε βρέφος 4 μηνών – Δείτε ρεπορτάζ από τοπικό κανάλι της Ινδίας:

Με πληροφορίες από alphafreepress.gr

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ινδία: Λιοντάρι κατασπάραξε άνδρα που μπήκε στο κλουβί για σέλφι

Ινδία: Λιοντάρι κατασπάραξε άνδρα που μπήκε στο κλουβί για σέλφι Ο 38χρονος -που πιθανόν ήταν μεθυσμένος- σκαρφάλωσε φράχτη 7.5 μέτρων και μπήκε μέσα στον χώρο...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ