spot_img
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΚυνηγοί σε απόσταση αναπνοής με δύο αρκουδάκια - Βίντεο

Κυνηγοί σε απόσταση αναπνοής με δύο αρκουδάκια – Βίντεο

|

Κυνηγοί σε απόσταση αναπνοής με δύο αρκουδάκια

Ένα βίντεο με δύο κυνηγούς και δύο αρκουδάκια στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έγινε viral συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές.

Οι δύο τοξοβόλοι κυνηγοί βρίσκονται πάνω σε ένα δέντρο και περιμένουν προφανώς κάποια ελάφια. Το κυνήγι των ελαφιών στην Αμερική είναι από τα πιο δημοφιλέστερα. Αν και πρέπει να τονίσουμε ότι σε αρκετές πολιτείες επιτρέπεται και το κυνήγι των αρκούδων.

Δύο μικρές μαύρες αρκούδες εμφανίζονται ξαφνικά και προφανώς η μία κυνηγά την άλλη, οι οποίες στη συνέχεια σκαρφαλώνουν στο δέντρο που βρίσκονται οι κυνηγοί. Το ένα αρκουδάκι ανεβαίνει ψηλότερα και καθώς βρίσκεται «γαντζωμένο» στο κορμό, επεξεργάζεται το «είδος» που βρίσκεται πάνω στο δέντρο: τους δύο κυνηγούς. Το αρκουδάκι τους κοιτά και τους μυρίζει σε απόσταση αναπνοής…

Και οι δύο κυνηγοί παραμένουν τέρατα ψυχραιμίας. Ο ένας μάλιστα κινηματογραφεί τις απίστευτες σκηνές που εκτυλίσσονται, προσπαθώντας παράλληλα να συγκρατηθεί από το γεγονός που του προκαλεί γέλωτα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκθεση «Κυνηγεσία 2024»: Η μεγάλη κυνηγετική γιορτή στα καλύτερά της

Έκθεση «Κυνηγεσία 2024»: Η μεγάλη κυνηγετική γιορτή στα καλύτερά της Σε μία έκθεση οποιασδήποτε μορφής, αυτό που την χαρακτηρίζει είναι η επισκεψιμότητα που σημειώνει, καθώς...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ