spot_img
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΚαρχαρίας κατασπάραξε τουρίστρια στην Αίγυπτο - Σοκαριστικό βίντεο!

Καρχαρίας κατασπάραξε τουρίστρια στην Αίγυπτο – Σοκαριστικό βίντεο!

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Καρχαρίας κατασπάραξε τουρίστρια στην Αίγυπτο – Προσοχή σκληρές εικόνες!

Σοκ έχει προκαλέσει το περιστατικό με τουρίστρια που δέχτηκε επίθεση από καρχαρία στην Αίγυπτο μπροστά στα μάτια λουόμενων. Η 68χρονη τουρίστρια από την Αυστρία δέχτηκε επίθεση από καρχαρία ενώ κολυμπούσε. Ο καρχαρίας της έκοψε το χέρι και το πόδι με τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο θέρετρο να φωνάζουν τρομοκρατημένοι.

Η 68χρονη τουρίστρια από την Αυστρία προσπαθούσε απεγνωσμένα να βγει προς την ακτή μετά την επίθεση του καρχαρία, στο Σαρμ Ελ Σέιχ στην Ερυθρά Θάλασσα, αλλά λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της μέσα στο ασθενοφόρο κατά τη διακομιδή της σε νοσοκομείο.

Ρώσοι τουρίστες, που κατέγραψαν τη σκηνή, διαμαρτύρονταν για την απουσία ναυαγοσωστών και διασωστών. Ωστόσο, κανένας δεν μπόρεσε να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα. Δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ, ωστόσο, αναφέρουν ότι μολονότι άλλοι τουρίστες έτρεξαν να βγουν από το νερό, προσπάθησαν να αποσπάσουν την προσοχή του καρχαρία από το θύμα του.

Καρχαρίας κατασπάραξε τουρίστρια στην Αίγυπτο- Σοκαριστικό βίντεο

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακά πλάνα: Φάλαινες δολοφόνοι περικυκλώνουν μπλε καρχαρία στις ακτές της Καλιφόρνια – Βίντεο

Εντυπωσιακά πλάνα: Φάλαινες δολοφόνοι περικυκλώνουν μπλε καρχαρία στις ακτές της Καλιφόρνια Φυσιοδίφες απαθανάτισαν τη θεαματική στιγμή που ένας φοβερός μπλε καρχαρίας έπαθε το σοκ μιας...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ