spot_img
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΙσπανία: Αγριογούρουνο επιτίθεται σε δύο νεαρούς σε κέντρο πόλης - Βίντεο

Ισπανία: Αγριογούρουνο επιτίθεται σε δύο νεαρούς σε κέντρο πόλης – Βίντεο

|

Ισπανία: Αγριογούρουνο επιτίθεται σε δύο νεαρούς σε κέντρο πόλης

Ένα τεράστιο αγριογούρουνο προσπαθεί να εμβολίσει δύο νεαρούς στο κέντρο της ισπανικής πόλης Carballo

Ένας οδηγός απαθανάτισε τη στιγμή κατά την οποία ένα μεγάλο αγριογούρουνο που περιφέρεται στο αστικό κέντρο του Carballo, στην επαρχία της A Coruna, προσπαθεί να χτυπήσει δύο άτομα που αναγκάζονται να τρέξουν για να αποφύγουν την επίθεση.

Πρέπει να προχωρήσετε μέσα από πολλούς δρόμους και δεκάδες μέτρα στην άσφαλτο για να φτάσετε στην Plaza de Galicia στο Carballo. Μιλάμε για τον δήμο που είναι η πρωτεύουσα της περιοχής Bergantinos, στην επαρχία La Coruνa. Το επισημαίνουμε για να καταστεί σαφές ότι δεν πρόκειται για ένα χωριό στα βουνά, αλλά για μια πόλη με περισσότερους από 30.000 κατοίκους που βρίσκεται μεταξύ Las Marinas και Costa de la Muerte.

Ένα αγριογούρουνο εντυπωσιακού μεγέθους έφτασε εκεί χθες το βράδυ, το οποίο κατέγραψε ένας περαστικός που το ακολουθούσε. Και αποτυπώνει ακριβώς τη στιγμή που το αγριογούρουνο ξεκινά μια προσπάθεια να επιτεθεί σε δύο νεαρούς που διασχίζουν τον δρόμο εκείνη την ώρα.

Ισπανία: Αγριογούρουνο επιτίθεται σε δύο νεαρούς στο κέντρο της πόλης

O φόβος που τους προκαλεί είναι μεγάλος. Αλλά, ευτυχώς, αυτό το γρήγορο τρέξιμο τους βοηθά να αποφύγουν το επικίνδυνο ζώο, το οποίο συνεχίζει την πορεία του μπαίνοντας στην κεντρική πλατεία.

Δείτε το βίντεο: 

Πηγή: club-caza

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γαλλία: Πυροβόλησαν λύκο που επιτέθηκε σε πρόβατα – 27 λύκοι θανατώθηκαν μέχρι στιγμής

Γαλλία: Πυροβόλησαν λύκο που επιτέθηκε σε πρόβατα - 27 λύκοι θανατώθηκαν μέχρι στιγμής Αμυντική βολή απέναντι στο αρπακτικό Τη νύχτα της 12ης προς 13η Απριλίου, ένας...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ