spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΓεράκι επιτίθεται στο θήραμά του: Drone έγινε...λεία και κατέγραψε το θέαμα -...

Γεράκι επιτίθεται στο θήραμά του: Drone έγινε…λεία και κατέγραψε το θέαμα – Bίντεο

|

Γεράκι επιτίθεται στο θήραμά του: Drone έγινε…λεία και κατέγραψε το θέαμα

Την επίθεση ενός γερακιού σε ένα drone, το οποίο το αρπακτικό πτηνό πέρασε για θήραμα, κατέγραψε η κάμερα στο μη επανδρωμένο αερόχημα

Ο άνθρωπος που κατέγραψε το σπάνιο αυτό θέαμα είναι ο Τζάστιν Ράκερ (Justin Rucker), ένας μαθητής στο Riverside High School στην κομητεία Κανάουα της Πενσιλβάνια, ο οποίος παράλληλα εκπαιδεύεται στο πώς να πετά drone στο Carver Career and Technical Center.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις με ένα drone» είπε ο Τζάστιν, ο οποίος ωστόσο δεν περίμενε πως θα απαθανάτιζε το γεράκι να κάνει επίθεση σε αυτό.

Την ώρα που εκείνος και οι συμμαθητές του εξασκούνταν στο πώς θα πετάξουν ένα drone, συνέβη το σχεδόν απίστευτο… Ένα γεράκι βγήκε μέσα από τα δέντρα και επιτέθηκε στο μηχάνημα που διηύθυνε.

«Μαθαίνουμε πώς να κάνουμε ελιγμούς και μόλις είχα κάνει έναν με αλλαγή κατεύθυνσης. Ένας από τους παρατηρητές φώναξε ”πουλί, πουλί, πουλί”. Τότε τους είπα ”νομίζω ότι το κατέγραψα σε βίντεο”. Και πράγματι…».

Το βίντεο έδειχνε ξεκάθαρα το γεράκι να έρχεται από μακρινή απόσταση και να επιτίθεται στο drone. «Υποθέτω ότι νόμιζε ότι επρόκειτο για ένα μικρότερο πουλί, το οποίο θα αποτελούσε το μεσημεριανό του», είπε ο νεαρός χειριστής.

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρουμανία: Αρκούδα τραυμάτισε βρετανίδα τουρίστρια που πήγε να βγάλει σέλφι μαζί της

Ρουμανία: Αρκούδα τραυμάτισε βρετανίδα τουρίστρια που πήγε να βγάλει σέλφι μαζί της Μία ηλικιωμένη γυναίκα, 72 ετών, οδηγούσε κοντά στα Καρπάθια Όρη της Ρουμανίας όταν εντόπισε δύο αρκούδες...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ