spot_img
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΦιλόζωη μοιρολογάει το χαμό ενός αγριόχοιρου - Βίντεο

Φιλόζωη μοιρολογάει το χαμό ενός αγριόχοιρου – Βίντεο

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Φιλόζωη μοιρολογάει το χαμό ενός αγριόχοιρου

Κλάμα και οδύνη για έναν θηρευμένο αγριόχοιρο

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι ακτιβιστές ζώων φτάνουν σε ακρότητες ώστε να παρεμποδίσουν μια καθόλα νόμιμη δραστηριότητα όπως αυτή του κυνηγιού.

Όπως, επίσης, δεν είναι λίγες και οι τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις εις βάρος ακτιβιστών ανά το κόσμο που λόγω της δράσης τους δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις.

Ωστόσο, σαν αυτό που συνέβη σε μια περιοχή της Ιταλίας κάθε άλλο παρά συχνό φαινόμενο είναι. Θα μπορούσε κάλλιστα η σκηνή να είναι βγαλμένη από κάποια ταινία κωμωδίας.

Μια γυναίκα ακολουθεί έναν κυνηγό στο δάσος καθώς ο δεύτερος σβαρνίζει έναν αγριόχοιρο που έχει θηρεύσει με την ομάδα του. Η γυναίκα με φιλοζωικό συναίσθημα που ξεπερνάει τα όρια της λογικής, ξεσπάει σε κλάματα και αρχίζει ένα «μοιρολόι» για το θηρευμένο ζώο που ο κυνηγός καρπώθηκε.

Στα λόγια της αναφέρει:«Σκοτώσατε ένα μωρό, ντροπή σας, είχε μανούλα, προκαλείτε αηδία».

Η ευαισθησία της γυναίκας σαφώς και είναι δικαίωμά της να πηγάζει από το γεγονός. Ίσως ακόμα να μην έχει κατανοήσει ή να μη θέλει, τη λειτουργία του πλανήτη μας.

Ωστόσο και ο κυνηγός έχει εκείνο το αναφαίρετο δικαίωμα, μάλιστα, εδώ και χιλιάδες χρόνια και σε κάθε γωνιά της γης, να ασκεί την πλήρως σύμφυτη και άρρηκτα συνδεδεμένη με τον άνθρωπο δραστηριότητα.

Δείτε το βίντεο: Φιλόζωη μοιρολογάει το χαμό ενός αγριόχοιρου
@kynigesia.gr Φιλόζωη μοιρολογάει το χαμό ενός αγριόχοιρου #wildboar #hunter ♬ πρωτότυπος ήχος – Kynigesia

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φλώρινα: Κρούσμα Αφρικανικής Πανώλης σε αγριόχοιρο

Φλώρινα: Κρούσμα Αφρικανικής Πανώλης σε αγριόχοιρο Εντοπίστηκε νεκρός αγριόχοιρος - Το 2ο κρούσμα στην ΠΕ Φλώρινας Από την Υποδ/νση Κτηνιατρικής ΠΕ Φλώρινας, ανακοινώνεται η ύπαρξη θετικού κρούσματος...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ