spot_img
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΈσωσαν ελεφαντίνα και το μικρό της που είχαν πέσει σε λάκκο στην...

Έσωσαν ελεφαντίνα και το μικρό της που είχαν πέσει σε λάκκο στην Ταϊλάνδη – Βίντεο

|

Ταϊλάνδη: Έσωσαν ελεφαντίνα και το μικρό της που είχαν πέσει σε λάκκο

Ισχυρή καταιγίδα έπληξε την Ταϊλάνδη, ενώ μετά από επιχείρηση διασώθηκαν ένα ελεφαντάκι και η μητέρα του που είχαν πέσει σε ένα βαθύ λάκκο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν.

Το ελεφαντάκι και η μαμά του βρέθηκαν σε κίνδυνο στην επαρχία Νακόν Ναγιόκ στην Ταϊλάνδη, ενώ όπως μπορείτε να δείτε και στο νέο βίντεο του Russia Today η επιχείρηση διάσωσης στέφθηκε με επιτυχία.

Οι υπάλληλοι του Εθνικού Πάρκου και οι κτηνίατροι χρησιμοποίησαν ηρεμιστικά στο ενήλικο ζώο ως μέτρο ασφαλείας, καθώς η ελεφαντίνα ήταν ταραγμένη από τις άκαρπες προσπάθειες του ενός έτους μικρού της να βγει από την τρύπα. Στη συνέχεια έπεσε και η ίδια μέσα, δυσκολεύοντας το έργο των διασωστών.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να βοηθήσουν με διάφορους τρόπους, ενώ η βροχή συνέχιζε να πέφτει και όλοι ήταν μούσκεμα. Μάλιστα, σε κάποια φάση επικράτησε πανικός καθώς η μητέρα σηκώθηκε ενώ υπάλληλοι των υπηρεσιών επιχειρούσαν να την κρατήσουν κάτω.

Έσωσαν ελεφαντίνα και το μικρό της – Δείτε το βίντεο:
@kynigesia.gr

Ταϊλάνδη: Έσωσαν ελεφαντίνα και το μικρό της που είχαν πέσει σε λάκκο #thailand #elephant #rescue

♬ πρωτότυπος ήχος – Kynigesia

Όταν ολοκληρώθηκε η επιχείρηση, πολλοί ήταν και συγκινημένοι, ενώ άλλοι είχαν δακρύσει μετά τις επιτυχημένες προσπάθειές τους.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σρι Λάνκα: Σύγκρουση αυτοκινήτου με… ελέφαντα – Δύο νεκροί και έξι τραυματίες

Σρι Λάνκα: Σύγκρουση αυτοκινήτου με... ελέφαντα - Δύο νεκροί και έξι τραυματίες Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι έξι τραυματίστηκαν όταν φορτηγό συγκρούστηκε με ελέφαντα και...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ