spot_img
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΕκτροπή νταλίκας με αγελάδες: Κλειστή η Εγνατία Οδός για 4 ώρες -...

Εκτροπή νταλίκας με αγελάδες: Κλειστή η Εγνατία Οδός για 4 ώρες – Βίντεο

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Κλειστή η Εγνατία Οδός για 4 συνεχόμενες ώρες. Ο μεγάλυτερος αυτοκινητόδρομος της χώρας έμεινε κλειστός, ύστερα από εκτροπή νταλίκας με αγελάδες

Εκτροπή νταλίκας στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Περιστερίου, είχε ως αποτέλεσμα να κατακλυστεί ο μεγαλύτερος αυτοκινητόδρομος της χώρας από βοοειδή και φυσικά να διακοπεί η κυκλοφορία.

Όλα συνέβησαν όταν στις έξι περίπου το απόγευμα νταλίκα που κινούνταν στο ρεύμα προς Ιωάννινα εξετράπη. Η νταλίκα ήταν έμφορτη με αγελάδες.

Μετά την εκτροπή και κάτω από συνθήκες που προς το παρόν δεν έχουν αποσαφηνιστεί αρκετά ζώα κατήλθαν στο οδόστρωμα με ορισμένα μάλιστα να περνάνε και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο διακόπηκε και στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της αστυνομίας και υπάλληλοι της Εγνατίας ΑΕ.

Η Εγνατία έκλεισε και στα δύο ρεύματα για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών ωσότου απομακρυνθούν οι αγελάδες.

Κι αυτό αντιμετωπίστηκε σχετικά σύντομα καθώς κινήθηκε άλλο όχημα από την Θεσπρωτία για την μεταφορά τους.

Εκτροπή νταλίκας με αγελάδες: Κλειστή η Εγνατία Οδός για αρκετές ώρες – Δείτε το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του epirus-tv-news.gr..

Ο δρόμος, ωστόσο, συνέχισε να μένει κλειστός καθώς έπρεπε να απομακρυνθεί και το όχημα. Και για να γίνει αυτό προϋπόθεση ήταν να βρεθεί ιδιωτικός γερανός και να φτάσει στο σημείο και να απομακρύνει το φορτηγό, κάτι που συνέβη με μεγάλη καθυστέρηση.

Οι ουρές οχημάτων στην Εγνατία ήταν τεράστιες ειδικά στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα με πολλούς οδηγούς να διαμαρτύρονται καθώς είχαν εισιτήρια με το καράβι για Ιταλία.

Με πληροφορίες από epiruspost.gr

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύο αγελάδες προσπαθούν να σώσουν μοσχάρι από επίθεση λύκου – Βίντεο

Δύο αγελάδες προσπαθούν να σώσουν μοσχάρι από επίθεση λύκου Το έντονο μητρικό ένστικτο μαζί με την ασυνήθιστη φύση των βοοειδών εκδηλώνεται ξανά στις συγκλονιστικές...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ