spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΔημοσιεύουν fake βίντεο για τον θάνατο ενός Μεξικανού κυνηγού από βουβάλι

Δημοσιεύουν fake βίντεο για τον θάνατο ενός Μεξικανού κυνηγού από βουβάλι

|

Δημοσιεύουν fake βίντεο για τον θάνατο ενός Μεξικανού κυνηγού από βουβάλι

Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός, ορισμένοι λογαριασμοί στο Διαδίκτυο δημοσίευσαν ένα ψευδές βίντεο που αναφέρεται στην επίθεση, στο οποίο φαίνονται δύο κυνηγοί να πυροβολούν με τα τα όπλα τους.

Μετά από μερική ώρα, εμφανίζεται ένα βουβάλι και επιτίθεται στον έναν κυνηγό που στην πραγματικότητα ο εν λόγω κύριος δεν είναι ο νεκρός. Ωστόσο, αρκετά μέσα κάνοντας χρήση αυτού του βίντεο αναφέρουν πως αυτός είναι ο Μάριο Κανάλες (Mario Alberto Canales Najjar), ένας 64χρονος κυνηγός, δικηγόρος και πρόεδρος του συμβουλίου της Μεξικανικής Κυνηγετικής Ομοσπονδίας.

Τι πραγματικά συνέβη

Ο επικεφαλής της Πανίδας του Gualeguaychu διαβεβαιώνει ότι οι Μεξικανοί κυνηγοί έφτασαν στις 5 Οκτωβρίου στην επαρχία Entre Ríos. Είχαν άδειες κυνηγιού για να κυνηγήσουν αγριοπερίστερα, αγριογούρουνα, ελάφια και αντιλόπες, ενώ ο εκλιπών Μάριο Κανάλες έκανε ειδική αίτηση και πήρε άδεια κυνηγιού σε ιδιωτικό κτήμα για κυνήγι βούβαλου.

Ο κυνηγός δέχεται θανάσιμα τραύματα

Μετά την τρομερή επίθεση του μεγάλου βουβάλου, ο 64χρονος αποκόμισε πολύ σοβαρά τραύματα και εσπευσμένα καλέστηκε ασθενοφόρο, το οποίο, όμως δεν κατάφερε να προσεγγίσει τη σκηνή του συμβάντος, γιατί ήταν απομακρυσμένη και απρόσιτη για το όχημα αυτό.

Ο Canales μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο από εργαζόμενους της φάρμας, αλλά έφτασε άψυχος, καταλήγοντας από τα πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά και στο στέρνο, με οπισθοπεριτοναϊκό τραύμα και μώλωπες.

Αυτό παρακάτω είναι το ψευδές βίντεο που έχει διαδοθεί και δήθεν αντιστοιχεί στην επίθεση του Μεξικανού κυνηγού Μάριο Κανάλες:
@agenciatelam El presidente de la Federación Mexicana de Caza falleció en la provincia de Entre Ríos al ser embestido por un búfalo que trataba de cazar. #telam #tiktokinforma #argentina #cazador #bufalo ♬ Suspense – ligarmusic
Και εδώ είναι το πλήρες βίντεο, που δημοσιεύτηκε τουλάχιστον πριν από τρία χρόνια:

Πηγή: clubdecaza

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυνηγός πυροβόλησε κατά λάθος τον ξάδελφό του σε κυνήγι αγριογούρουνου στην Αχαΐα

Κυνηγός πυροβόλησε κατά λάθος τον ξάδελφό του σε κυνήγι αγριογούρουνου στην Αχαΐα Ο κυνηγός που πυροβόλησε συνελήφθη για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια  Παραλίγο τραγωδία το...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ