spot_img
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΑρκούδα κοιτάζεται σε καθρέφτη και γίνεται έξαλλη - Βίντεο

Αρκούδα κοιτάζεται σε καθρέφτη και γίνεται έξαλλη – Βίντεο

|

Αρκούδα κοιτάζεται σε καθρέφτη και γίνεται έξαλλη

Ένα από τα ασυνήθιστα βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου με πρωταγωνιστή μία αρκούδα να τσακώνεται με τον ίδιο της τον εαυτό.

Μια κάμερα καταγραφής τοποθετημένη σε ένα δέντρο καταγράφει μια αρκούδα που επισκέπτεται το σημείο. Σε ένα άλλο δέντρο, υπάρχει επίσης τοποθετημένος ένας καθρέφτης που δημιουργεί μια εκπληκτική σκηνή. Ο τελευταίος ωστόσο, δεν είχε αίσιο τέλος.

Η περίπτωση θυμίζει το παραμύθι της χιονάτης με τους εφτά νάνους και τον καθρέφτη που ήθελε κάθε φορά να απαντά στην ερώτηση της βασίλισσας για το «ποια είναι η πιο όμορφη στο κόσμο». Μόνο που εδώ προφανώς η αρκούδα δεν έλαβε την απάντηση που ήθελε από τον καθρέφτη και αποφάσισε να τον καταστρέψει.

Δείτε το βίντεο: Αρκούδα κοιτάζεται σε καθρέφτη και γίνεται έξαλλη

Για να ξεφύγουμε από την χιουμοριστική περιγραφή που προαναφέραμε και να πάμε στην αντικειμενικότητα, η συμπεριφορά της αρκούδας έχει τη βάση της. Είναι μία αντίδραση που συμβαίνει σε όλα συνήθως τα ζώα όταν βρεθούν για πρώτη φορά σε κάτι που αντανακλά στην εικόνα τους. Μια εικόνα που παραπέμπει σαν να είναι ένα άλλο μέλος του είδους τους και σε αυτήν την περίπτωση, μία άλλη αρκούδα. Η οποία αντιμετωπίζεται ανταγωνιστικά ως εχθρός, ενώ στην ουσία πρόκειται για τον ίδιο της τον εαυτό.

Αν και τα περισσότερα θηλαστικά προτιμούν τις πληροφορίες που βασίζονται στη μυρωδιά παρά στις οπτικές αισθήσεις, αυτή είναι μια φυσιολογική αντίδραση ενός ζώου που βλέπει άξαφνα και για πρώτη φορά απέναντί του, μια εικόνα του είδους του.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άνοιξη: Οι αρκούδες γίνονται πιο επιθετικές

Άνοιξη: Οι αρκούδες γίνονται πιο επιθετικές Η άνοιξη είναι μια όμορφη εποχή. Το κρύο μένει πίσω μας και ο ζεστός καιρός πλησιάζει. Η άνοιξη είναι...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ