spot_img
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΑγριογούρουνο «κλέβει» πατατάκια σε παραλία - Βίντεο

Αγριογούρουνο «κλέβει» πατατάκια σε παραλία – Βίντεο

|

Αγριογούρουνο «κλέβει» πατατάκια σε παραλία

Η παρουσία των αγριόχοιρων και των υβριδίων αυτών στις παραλίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθόλου σπάνιο φαινόμενο δεν είναι πλέον.

Αρκετά βίντεο έχουν καταγραφεί με αγριογούρουνα να «παραθερίζουν» σε παραλίες ανά το κόσμο. Άλλοτε με φιλικές και ειρηνικές διαθέσεις και άλλοτε να σπέρνουν το τρόμο με επιθέσεις και τραυματισμούς προς τους λουόμενους.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας Ιταλός καταγράφει τη στιγμή που ένα αγριογούρουνο έχει ανέβει σε μια ξαπλώστρα καθώς έχει οσμιστεί τα πατατάκια. Προσπαθεί να χώσει τη μουσούδα του μέσα στο σακουλάκι ώστε να τα απολαύσει. Και προφανώς είναι από εκείνα τα πατατάκια που «κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα».

Ωστόσο το αγριογούρουνο δεν είναι μόνο του. Είναι θηλυκό και έχει και τα μικρά του μαζί που τους διδάσκει τη «τέχνη της επιβίωσης» υπό οποιοσδήποτε συνθήκες. Πόσο μάλλον όταν βρίσκουν εύκολο και «ετοιμοπαράδοτο» φαγητό να μη χάνουν ευκαιρία, ακόμα και αν αυτό βρίσκεται σε πολυσύχναστες για τον άνθρωπο περιοχές.

Δείτε το βίντεο: Αγριογούρουνο «κλέβει» πατατάκια σε παραλία
@bombardone79♬ suono originale – bombardone79 Simone

Μια παρόμοια σκηνή καταγράφηκε λίγους μήνες πριν όπου δείχνει ένα αγριογούρουνο να κλέβει σάντουιτς από λουόμενους

Το βίντεο έχει γίνει viral αφού δημοσιεύτηκε σε διάφορους λογαριασμούς στα social media και ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Το αγριογούρουνο αρχίζει να περιφέρεται ανάμεσα στους ανθρώπους που κάθονται με τις πετσέτες τους απολαμβάνοντας μια μέρα στην παραλία. Όλοι είναι περίεργοι και κοιτάζουν συνεχώς το ζώο, ωστόσο, κανείς δεν δείχνει να φοβάται.

Είναι συνηθισμένοι να βρίσκουν αγριογούρουνα σε ιταλικές παραλίες και δρόμους. Κατά συνέπεια, κάποιοι νέοι μένουν ακίνητοι όταν το ζώο πλησιάζει και το αφήνουν να κλέψει ένα σνακ από ένα σακίδιο γεμάτο φαγητό

Δείτε το εδώ: Αγριογούρουνο κλέβει σάντουιτς από λουόμενους

Δείτε επίσης: Χαλκίδα: Αγριογούρουνο βούτηξε στη θάλασσα στις Αλυκές και μετά έκοβε βόλτες στην παραλία

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαγορευμένες Ζώνες λόγω εστιών Αφρικανικής Πανώλης των χοίρων στην Ελλάδα

Απαγορευμένες Ζώνες λόγω εστιών Αφρικανικής Πανώλης των χοίρων στην Ελλάδα Συναγερμός στο ΥπΑΑΤ για νέες τις εστίες Αφρικανικής Πανώλης των Χοίρων στη Βόρεια Ελλάδα Με εγκύκλιο προς...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ