spot_img
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαAγριογούρουνο καταστρέφει σιδερόπορτα: Εισβάλλει σε σπίτι και επιτίθεται σε ένα άτομο -...

Aγριογούρουνο καταστρέφει σιδερόπορτα: Εισβάλλει σε σπίτι και επιτίθεται σε ένα άτομο – Βίντεο

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Aγριογούρουνο καταστρέφει σιδερόπορτα: Εισβάλλει σε σπίτι και επιτίθεται σε ένα άτομο

Δύο επιθέσεις από το αγριογούρουνο και η πόρτα μοιάζει κατεστραμμένη

Ωστόσο, ο κάπρος βρίσκει έναν ευκολότερο τρόπο να μπει στον προαύλιο χώρο μιας οικίας και αρχίζει να επιτίθεται σε έναν άνδρα.

Μπορεί να μη πρόκειται για ένα μεγάλο αγριογούρουνο αλλά η εκρηκτικότητα και η δύναμη που εμφανίζει είναι εντυπωσιακές. Με την πρώτη από τις εξαγριωμένες επιθέσεις, το περίβλημα του πλέγματος αποσυνδέεται από τη θέση του. Με μια δεύτερη «κουτουλιά» η σιδερόπορτα μοιάζει υπό κατάρρευση.

Η επιμονή των αγριόχοιρων είναι ένα από τα σύνηθες ιδιώματά τους. Δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο «έβαλε στο μάτι» τον άνδρα που βρίσκεται στην οικία του, αλλά πολλές φορές δεν χρειάζεται κάποιος λόγος. Οι επιθέσεις τους είναι πολλάκις απρόκλητες.

Ο αγριόχοιρος αφού χτυπά δύο φορές την μεταλλική κατασκεύη της εξώπορτας, δοκιμάζει να περάσει από τον συρμάτινο φράχτη που περιορίζει το χώρο του σπιτιού. Από εκεί καταφέρνει να μπει χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα και εκτοξεύεται εναντίον του άνδρα που προσπαθεί να ξεφύγει εκεί μέσα.

Ο άνδρας καταφέρνει να αποφύγει τις επιθέσεις του κάπρου και να τραπεί σε φυγή προτού το αγριογούρουνο τον χτυπήσει επιτυχώς.

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγριογούρουνο επιτίθεται βίαια σε έναν ηλικιωμένο – Βίντεο

Αγριογούρουνο επιτίθεται βίαια σε έναν ηλικιωμένο Εξαιρετικά απρόβλεπτα και επιθετικά από τη φύση τους, τα αγριογούρουνα μπορούν να μετρατραπούν σε ένα από τα πιο επικίνδυνα...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ