spot_img
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΑγριογούρουνο επιτίθεται σε νεαρούς που εισέβαλλαν σε ζωολογικό κήπο - Βίντεο

Αγριογούρουνο επιτίθεται σε νεαρούς που εισέβαλλαν σε ζωολογικό κήπο – Βίντεο

|

Αγριογούρουνο επιτίθεται σε νεαρούς που εισέβαλλαν σε ζωολογικό κήπο

Τρεις νεαροί εισβάλλουν στο χώρος ενός αγριόχοιρου στο ζωολογικό κήπο Vizag για να τρομάξουν τα ζώα – Το βίντεο έγινε viral

Μερικοί άτακτοι νέοι άνδρες, όλοι ηλικίας κάτω των 20 ετών, μπήκαν σε ένα χώρο με αγριογούρουνα στο ζωολογικό κήπο Visakhapatnam της Ινδίας, για να κερδίσουν τις εντυπώσεις στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Όμως, βρέθηκαν σε μπελάδες.

Σύμφωνα με τις πηγές, οι νεαροί μπήκαν στον ζωολογικό κήπο Vizag για να τρομάξουν το αγριογούρουνο. Ωστόσο, εντελώς απροσδόκητα, το αγριογούρουνο κυνήγησε έναν από αυτούς και του επιτέθηκε. Ο νεαρός από το δυνατό χτύπημα του κάπρου κατέληξε στο έδαφος.

Σοκαρισμένοι μετά το περιστατικό οι νεαροί άνδρες πήδηξαν από το στηθαίο του περιβάλλοντα χώρου τρέχοντας. Στη συνέχεια, μοιράστηκαν το βίντεο στο Instagram στις 3 Ιουλίου και το διέγραψαν αμέσως. Μετά από καταγγελία από τον επιμελητή του ζωολογικού κήπου, η αστυνομία του Vizag εξέτασε την υπόθεση και συνέλαβε σύνολο πέντε άτομα τα οποία κατάγονταν από διαφορετικές περιοχές και κατοικούν στην περιοχή Μαριλακαβάλασα.

Η αστυνομία της Arilova συνέλαβε πέντε κατηγορούμενους για την υπόθεση. Διαπιστώθηκε ότι όλοι οι συλληφθέντες είναι κάτοικοι Μαρικαβάλασας και είναι μεταξύ 19 και 21 ετών.

Η υπόθεση κρατήθηκε βάσει του νόμου περί προστασίας της άγριας ζωής εναντίον αγνώστων ατόμων βάσει του άρθρου 38-J για ενόχληση ζώων στο ζωολογικό κήπο.

«Λάβαμε μια καταγγελία για ένα βίντεο στο Instagram από τις αρχές του ζωολογικού κήπου Vizag στις 12 Ιουλίου. Καταγράψαμε αμέσως μια υπόθεση και ζητήσαμε από τις αρχές του Instagram να δώσουν τα πλήρη στοιχεία του χρήστη. Αρνήθηκαν να δώσουν τις λεπτομέρειες και διέγραψαν το βίντεο. Στη συνέχεια ξεκινήσαμε τη δική μας έρευνα και τελικά τους έπιασαν μετά από 15 ημέρες σκληρής έρευνας σε δύο περιοχές», δήλωσε ο επιθεωρητής της Arilova, Emanual Raju.

Εν τω μεταξύ, ο επιμελητής του ζωολογικού κήπου Nandani Salaria είπε ότι μια ομάδα αγοριών μπήκε στη μάντρα του αγριογούρουνου και τράβηξε το βίντεο μέσα σε λίγα λεπτά και το δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Βρέθηκε ότι μια ομάδα νεαρών αγοριών μπήκε στην περιοχή της μάντρας του χώρου του αγριογούρουνου. Το περιστατικό προφανώς συνέβη σε διάστημα λίγων λεπτών και ο φύλακας ζώων αυτού του καταλύματος θα ήταν πιθανότατα είτε μέσα στο νυχτερινό σπίτι και καθαρίζοντας ή κόβοντας ζωοτροφές», ανέφερε.

«Ο νεαρός κατέγραψε το βίντεο και το ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για likes και shares. Αργότερα με γραπτή καταγγελία στην αστυνομία στις 12 Ιουλίου, η αστυνομία συνέλαβε τον νεαρό στις 29 Ιουλίου. Παρακολουθούμε τους χώρους του ζωολογικού κήπου με 54 κάμερες κλειστού κυκλώματος.» πρόσθεσε ο επιμελητής.

Δείτε το βίντεο: Αγριογούρουνο επιτίθεται σε νεαρούς

Δείτε επίσης: Επίθεση αγριόχοιρου σε πελάτες καταστήματος – Τα κάνει «γυαλιά καρφιά» 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαγορευμένες Ζώνες λόγω εστιών Αφρικανικής Πανώλης των χοίρων στην Ελλάδα

Απαγορευμένες Ζώνες λόγω εστιών Αφρικανικής Πανώλης των χοίρων στην Ελλάδα Συναγερμός στο ΥπΑΑΤ για νέες τις εστίες Αφρικανικής Πανώλης των Χοίρων στη Βόρεια Ελλάδα Με εγκύκλιο προς...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ