spot_img
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΑγριογούρουνα παριστάνουν τους «εργάτες καθαριότητας» - Βίντεο

Αγριογούρουνα παριστάνουν τους «εργάτες καθαριότητας» – Βίντεο

|

Ένα κοπάδι από αγριογούρουνα στη Γένοβα προσπαθεί να αναποδογυρίσει ένα κάδο

H παρουσία των αγριογούρουνων στην Ιταλική πόλη Γένοβα, αλλά ακόμη περισσότερο στην ενδοχώρα, δημιουργεί μεγάλη ταλαιπωρία στους αγρότες που παραπονιούνται για ζημιές στα εδάφη τους λόγω της επέλασης των οπληφόρων. Ωστόσο πολλές είναι οι περιπτώσεις που τα ζώα παρελαύνουν μέσα στη πόλη.

Αυτή τη φορά και πάλι ένα βίντεο γίνεται viral, καθώς καταγράφει ένα κοπάδι αγριογούρουνων σε ένα κεντρικό δρόμο της πόλης. Στον αριθμό 7, τα αγριογούρουνα βάζουν «στο μάτι» ένα κάδο.

Προφανώς κάποιο φαγώσιμο οσμίστηκαν στο εσωτερικό του και στόχος τους είναι να τον ανατρέψουν. Το πιο μεγάλο εξ αυτών, σπρώχνει τον κάδο προσπαθώντας να τον αναποδογυρίσει. Ο κάδος έχει τροχούς και αυτό καθιστά το έργο του δυσκολότερο.

Για κακή τους όμως, τύχη, η προσπάθειά τους σύντομα θα τελειώσει καθώς «πέφτουν» πάνω σε ένα περιπολικό της αστυνομίας. Τα αγριογούρουνα δεν προβάλλουν καμία αντίσταση κατά της αρχής. Οπισθοχωρούν δηλώνοντας «υποταγή» στο γράμμα του νόμου.

Κάποιο από τα πολλά σχόλια των χρηστών αναφέρει: «Μοιάζουν περισσότερο με εργάτες του Δήμου. Ένας εργάζεται και οι άλλοι παρακολουθούν».

Δείτε το βίντεο:

Πέρα από τα όσα χιουμοριστικά αναφέρονται, άλλοτε έχουμε δει αγριογούρουνα να καταλαμβάνουν βάρκες στην παραλία της Vernazzola κι άλλοτε να επιτίθονται σε ανθρώπους. Είναι παντού! Κυκλοφορούν ελεύθερα, και κανείς δεν παίρνει μία πρωτοβουλία να κάνει κάτι δραστικό αναφέρουν οι πολίτες.

Αν και ο Υφυπουργός Κόστα της Γένοβα, λίγους μήνες πριν πήρε θέση αναφέροντας: «Σε κάθε περιοχή το 50% θα θανατωθεί. Ζητήσαμε από τις περιφέρειες να καταρτίσουν ένα σχέδιο που έχει εγκριθεί από την Ispra για τη θανάτωση σε κάθε περιοχή του 50% του πληθυσμού των αγριογούρουνων που είναι παρόν, και θα γίνουν επίσης θανατώσεις αυτών, πράγμα απαραίτητο, ακόμα και σε προστατευόμενες περιοχές».

Ωστόσο οι εικόνες από τα βίντεο της εν λόγω περιοχής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάθε τόσο αυξάνονται με τους αγριόχοιρους να πρωταγωνιστούν.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο επιλεκτικός «θάνατος» των τσιχλοτόπων

Ο επιλεκτικός «θάνατος» των τσιχλοτόπων Οι αλλαγές και οι ανατροπές που συμβαίνουν τις δύο τελευταίες δεκαετίες στο κλίμα, στο περιβάλλον και κατ'ακολουθία στη συμπεριφορά των...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ