spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΑγριογούρουνα «κατέβηκαν παραλία» αναζητώντας ξαπλώστρα - Βίντεο

Αγριογούρουνα «κατέβηκαν παραλία» αναζητώντας ξαπλώστρα – Βίντεο

|

Αγριογούρουνα «κατέβηκαν παραλία» αναζητώντας ξαπλώστρα – Βίντεο

Cilento- Νότια Ιταλία: αγριογούρουνο με τα μικρά του κάνουν βόλτες ανάμεσα στις ξαπλώστρες

Δεν είναι η πρώτη φορά που αγριογούρουνα εμφανίζονται σε παραλίες ιδίως τις καλοκαιρινές ημέρες αναζητώντας δροσιά και τροφή.

Σε ένα νέο βίντεο καταγράφηκε η παρουσία ενός αγριογούρουνου να περπατά ανάμεσα στις ξαπλώστρες ενός παραθαλάσσιου θέρετρου στο Cilento της Ιταλίας, παρέα με τα δύο μικρά του.

Χθεσινή ασυνήθιστη παρουσία των τριών ζώων στην παραλία του San Nicola a mare, στην περιοχή που σύχναζαν πολλοί τουρίστες στο Montecorice. Έκδηλη η περιέργεια στους κολυμβητές που χθες το απόγευμα γύρω στις 3.30 το μεσημέρι είδαν την ασυνήθιστη βόλτα της μητέρας που κατεβαίνοντας τις σκάλες με τα δύο μικρά της γουρουνάκια, ανάμεσα στις ομπρέλες της πλαζ.

Τότε η παρέμβαση του ναυαγοσώστη ήταν αρκετή για να απομακρυνθούν. Τα τελευταία χρόνια, η εγκατάσταση αγριογούρουνων στο στην ακτή εκείνης της περιοχής του Cilento έχει γίνει ολοένα και πιο πολυσύχναστη.

Τον τελευταίο καιρό, σε αναζήτηση τροφής, αγριογούρουνα εμφανίζονται όλο και περισσότερο να κατεβαίνουν στην παραλία.

Bίντεο: Αγριογούρουνα «κατέβηκαν παραλία»

Θυμίζουμε πως πριν δύο εβδομάδες σε μια άλλη παραλία της Ιταλίας, μια γυναίκα η  Rossana Padoan Falcone, 57 ετών, δέχθηκε επίθεση από ένα αγριογούρουνο όταν έτρωγε ένα κομμάτι πίτσα, ενώ βρισκόταν στην παραλία Sturla στη Γένοβα.

Δείτε επίσης: Αγριογούρουνα καταλαμβάνουν βάρκες στην Γένοβα

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυνηγοί και στρατός θα σκοτώσουν 4.000 αγριογούρουνα στην Ιταλία – Απαραίτητο μέτρο για την πανώλη των χοίρων

Κυνηγοί και στρατός θα σκοτώσουν 4.000 αγριογούρουνα στην Ιταλία - Απαραίτητο μέτρο για την πανώλη των χοίρων Οι κυνηγοί και ο στρατός θα σκοτώσουν...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ