spot_img
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠάτρα: Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος κυνηγός στο Παναχαϊκό

Πάτρα: Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος κυνηγός στο Παναχαϊκό

|

Πάτρα: Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος κυνηγός στο Παναχαϊκό

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 47χρονου πατρινού κυνηγού που αγνοείτο, από το μεσημέρι της Τετάρτης 14/12/2022, στο Παναχαϊκό όρος.

Νεκρός βρέθηκε ο 47χρονος πατρινός κυνηγός Δ.Π που αγνοείτο από χθες το μεσημέρι στο Παναχαϊκό όρος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του pelop.gr, ο άνδρας  βρέθηκε από  ορειβατική ομάδα διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρα και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «Δούκα». Μαζί τους ήταν και τρεις φίλοι του κυνηγοί.

Η σορός του εντοπίστηκε λίγο πριν 10 το πρωί της Πέμπτης 15/12/2022. Δίπλα στον 47χρονο βρίσκονταν τα κυνηγετικά του σκυλιά.

Πάτρα: Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος κυνηγός στο Παναχαϊκό

Πάτρα: Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος κυνηγός στο Παναχαϊκό
Ο σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας

Πάτρα: Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος κυνηγός στο Παναχαϊκό

Στο αιολικό πάρκο του Παναχαϊκού και σε σημεία που συνήθιζε να επισκέπτεται εστιάστηκαν οι ολονύκτιες έρευνες για τον εντοπισμό 45χρονου πατρινού κυνηγού, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», περίπου στις 7.50μμ  εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του σταθμευμένο στη θέση «βρύση Καλογέρα» κοντά στη δεύτερη ανεμογεννήτρια, ωστόσο ο ίδιος παρέμενε άφαντος. Φίλος που τον αναζητούσε κάλεσε στην έκτακτη γραμμή βοήθειας «112» και ενημέρωσε τις Αρχές, με την κινητοποίηση Αστυνομίας και Πυροσβεστικής να είναι άμεση.

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ, 10 στελέχη της ορειβατικής ομάδας έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και ο «Δούκας», ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Μονάδας, προσέγγισαν το σημείο και αμέσως ξεκίνησαν τις αναζητήσεις.

Κατά πληροφορίες της «Π», οι έρευνες γίνονταν επί της ουσίας στα «τυφλά» καθώς μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχε καταστεί εφικτό να εντοπιστεί το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου, ενώ άκαρπες αποδείχθηκαν και οι προσπάθειες φίλων του κυνηγών να εντοπίσουν μέσω των συσκευών gps που έφεραν τα σκυλιά του, τη πιθανή διαδρομή που ακολούθησε ο 45χρονος κυνηγός.

Η επιχείρηση διάσωσης στην οποία συμμετείχαν και εθελοντές γνώστες της περιοχής διεξήχθη κάτω από αντίξοες συνθήκες τόσο λόγω του δύσβατου, όσο και της πυκνής ομίχλης που επικρατούσε.

Κατά πληροφορίες, ο 45χρονος είχε πάει μόνος του το πρωί για κυνήγι πέρδικας και δεν ήταν η πρώτη φορά που επισκεπτόταν το συγκεκριμένο σημείο.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φιλιάτες: Απεγκλωβισμός κυνηγόσκυλου από γκρεμό

Φιλιάτες: Απεγκλωβισμός κυνηγόσκυλου από γκρεμό Επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό κυνηγόσκυλου  Μία διαφορετική αλλά όχι ασυνήθιστη επιχείρηση έφερε σε πέρας η Πυροσβεστική Υπηρεσία της...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ