spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠαρουσία του ΚΣ Αχαρνών το μνημόσυνο στην Πάρνηθα

Παρουσία του ΚΣ Αχαρνών το μνημόσυνο στην Πάρνηθα

|

 

Παρουσία μελών του Κυνηγετικού Συλλόγου Αχαρνών και της δημοτικής αρχής τελέστηκε στην παλαιά μονή της Αγίας Τριάδας στην Πάρνηθα, επιμνημόσυνη δέηση για τους εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς τον Ιούλιο του 1944 συμπατριώτες μας.

 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου: Το Σάββατο 11 Ιουλίου στο καθολικό της παλαιάς ιεράς μονής Αγ. Τριάδος στην Πάρνηθα, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τους εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς τον Ιούλιο του 1944 συμπατριώτες μας, (Μενιδιάτες και Χασιώτες, υλοτόμους καθώς και Σαρακατσαναίους κτηνοτρόφους από τα Λεγρενά), στην οποία παρευρέθησαν  εκ μέρους του Κυνηγετικού Συλλόγου Αχαρνών ως συνδιοργανωτή της εκδήλωσης μνήμης ο Πρόεδρος Κος Λαζάρου Βασίλειος, ο Αντιπρόεδρος Κος Μαρίνης Πέτρος και το μέλος του Δ.Σ. Κος Σωτηρίου Αθανάσιος, αποδίδοντας φόρο τιμής μαζί με μέλη συλλόγων και φορέων της πόλης μας, τους Δημάρχους Αχαρνών και Λεγρενών παρουσία συγγενών των θυμάτων και λοιπών επισήμων.   

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυνηγοί και στρατός θα σκοτώσουν 4.000 αγριογούρουνα στην Ιταλία – Απαραίτητο μέτρο για την πανώλη των χοίρων

Κυνηγοί και στρατός θα σκοτώσουν 4.000 αγριογούρουνα στην Ιταλία - Απαραίτητο μέτρο για την πανώλη των χοίρων Οι κυνηγοί και ο στρατός θα σκοτώσουν...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ