spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠαρενόχληση κυνηγού; Στη φυλακή...

Παρενόχληση κυνηγού; Στη φυλακή…

|

Ναι!!! Σε κάποιες χώρες, κανονικές όμως χώρες, όπως η Γαλλία, η παρενόχληση κυνηγού τιμωρείται από τα δικαστήρια. 

Παρενόχληση κυνηγού – Όχι όπως συμβαίνει στην Ελλάδα… 

Όπως λοιπόν πληροφορούμαστε, στην Γαλλία δύο αδέλφια αντικυνηγοί κρίθηκαν ένοχοι και τιμωρήθηκαν για παρενόχληση κυνηγού.

Παρενόχληση κυνηγού – Τα γεγονότα

Τα γεγονότα συνέβησαν τον Φεβρουάριο του 2021 και η δίκη έγινε πρόσφατα -που είσαι αθάνατη ελληνική δικαιοσύνη- με το δικαστήριο των Βερσαλλιών να καταδικάζει τα δύο αδέλφια κρίνοντάς τα ένοχα για διάφορα αδικήματα, μεταξύ των οποίων και οι επιθέσεις στον κυνηγό μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Παρενόχληση κυνηγού – Συνέπειες

Η πιο σοβαρή από τις επιπτώσεις που είχαν για τον κυνηγό οι επιθέσεις των αντικυνηγών, ήταν πως κινδύνευσε να χάσει την εργασία του, καθώς τα δύο αδέλφια οργάνωσαν ολόκληρη εκστρατεία για να μποϊκοτάρουν τη δουλειά του.

Κατά τη διάρκεια της δίκης για την παρενόχληση του κυνηγού, το θύμα ξεκαθάρισε πως αυτό που έζησε ήταν μία κόλαση, φοβούμενος μήπως χάσει τη δουλειά του, κάτι που επηρέαζε την οικογένειά του και τη μικρή του κόρη.

Παρενόχληση κυνηγού – Εισαγγελία

Η εισαγγελία είχε ζητήσει ποινή φυλάκισης 12 μηνών για τα δύο αδέρφια.

Ένας από του δύο, όμως, δήλωσε μετανιωμένος και διαβεβαίωσε το δικαστήριο ότι έχει εγκαταλείψει τις ακτιβιστικές ενέργειες κατά των κυνηγών.

Κάτι που τον γλύτωσε από τη φυλακή.

Όμως δεν συνέβη το ίδιο και με τον αδερφό του, ο οποίος τελικά καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 μηνών με αναστολή και του απαγορεύτηκε να πλησιάσει τις Yvelines, την περιοχή κατοικίας του θύματος, μέρος στο οποίο επίσης κυνηγά.

Επιπλέον, και τα δύο αδέρφια θα πρέπει να αντιμετωπίσουν διάφορες οικονομικές κυρώσεις, όπως 2.000 ευρώ για ζημιές στον κυνηγό, 550 για διοικητικά έξοδα και 750 για δικαστικά έξοδα.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υβριστικά σχόλια: «Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε»

Υβριστικά σχόλια: «Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε» Δεν θα πέσουμε ποτέ στην παγίδα των αντικυνηγών και στο επίπεδό τους που δεν μας χαρακτηρίζει σε καμία περίπτωση. Οι...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ