spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΏρα να πέσουν οι μάσκες!

Ώρα να πέσουν οι μάσκες!

|

 

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές πλησιάζει ο χρόνος για να βγούν οι μάσκες, τουλάχιστον στους εξωτερικούς χώρους, και να φανούν στο φως της μέρας ολονών τα πρόσωπα.

“Τίποτα κρυφό από τον ήλιο” λέει η λαϊκή σοφία, που για μία ακόμα φορά δικαιώνεται φανερώνοντας τις πραγματικές προθέσεις των κατασκευαστών των προσφάτων ανοσιουργημάτων, είτε πρόκειται για νομοσχέδια ή για προεδρικά διατάγματα.

 

Με το μικρό κομμάτι ύφασμα που προφυλάσει από τη μετάδοση του κορονοϊού, και ως αλλοτινών εποχών μασκοφόροι, κάλυψαν την αιδώ τους.

Αρχικά κάλυψαν την απείρου ανοησίας απαγόρευση μετακίνησης για κυνήγι.

Κάλυψαν πάλι το πρόσωπο, όταν πλάσαραν σε διαβούλευση το περιβόητο νομοσχέδιο περί της ευζωϊας των οικόσιτων ζώων.

Το κάλυψαν εκ νέου, με το υπό προώθηση προεδρικό διάταγμα για την ερασιτεχνική αλιεία.

 

Ώστε να μη γίνεται αντιληπτός ο χλευασμός και η ειρωνεία προς τους υποτελείς. 

Για να μη φανερωθούν τα μεγαλόπνοα και σκοτεινά σχέδια για τη κατάργηση του ελεύθερου κυνηγίου, με τη ρεζερβοποίηση της χώρας από ιδιώτες επενδυτές.

Για να μη φανεί η σκοπούμενη εμπορευματοποίηση της εκτροφής σκύλων, γάτων κ.α

Για να αλώσουν τέλος και το έσχατο επισιτιστικό καταφύγιο των φτωχών κατοίκων της νησιωτικής, και όχι μόνο, χώρας, με τους επιχειρούμενους περιορισμούς στην ερασιτεχνική αλιεία.

Σαν να αποτελεί η περήφανη πατρίδα μας, με τους πολύχρονους απελευθερωτικούς αγώνες στη σύγχρονη ιστορία της, μεσαιωνικό φέουδο. Με τους ολιγάρχες να διαφεντεύουν τις τύχες ενός ολόκληρου λαού.

 

Μέσα στη παραζάλη της αλαζονείας και της δύναμης, που πρόσκαιρα παρέχει η εξουσία, δεν δίστασαν να περιφρονήσουν ακόμα και τους θεσμούς. Με την υποχρέωση της Προέδρου της Δημοκρατίας να υπογράψει το διάταγμα για την ερασιτεχνική αλιεία, που μεταξύ άλλων, προβλέπει και την απαγόρευση της χρήσης ζωντανού δολώματος, καθώς υπόκειται σε…βασανισμό όταν αγγιστρώνεται.

 

Αλλά ας κάνουμε λίγες μέρες υπομονή, συνάδελφοι κυνηγοί και ψαράδες, που είχατε την ατυχή έμπνευση να επιλέξετε το κυνήγι και το ψάρεμα σαν εναλλακτικό τρόπο ζωής. Εντός του Ιουνίου αναμένεται να πέσουν οι μάσκες της υποκρισίας και της ψευτιάς και θα τελειώσουμε οριστικά με τα «μασκαριλίκια».

Είναι το λιγότερο που δικαιούμαστε σαν Έλληνες πολίτες.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυνηγοί και στρατός θα σκοτώσουν 4.000 αγριογούρουνα στην Ιταλία – Απαραίτητο μέτρο για την πανώλη των χοίρων

Κυνηγοί και στρατός θα σκοτώσουν 4.000 αγριογούρουνα στην Ιταλία - Απαραίτητο μέτρο για την πανώλη των χοίρων Οι κυνηγοί και ο στρατός θα σκοτώσουν...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ