spot_img
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΟικογενειακή τραγωδία σε κυνήγι ελαφιού!

Οικογενειακή τραγωδία σε κυνήγι ελαφιού!

|

 

Ένας 63χρονος Αμερικανός κυνηγός σκότωσε χωρίς να το θέλει τον 28χρονο γιο του, καθώς τον πέρασε για ελάφι την περασμένη εβδομάδα στην κομητεία του Ντέλαγουερ στο Οχάιο.

 

Ένας 28χρονος Αμερικανός σκοτώθηκε κατά λάθος από τον 63χρονο πατέρα του που τον πέρασε πιθανώς για ελάφι κατά τη διάρκεια ενός κυνηγιού το σούρουπο στο Οχάιο, σύμφωνα με την τοπική «Columbus Dispatch».

Το περιστατικό συνέβη στις 2 Δεκεμβρίου όταν πατέρας και γιος κυνηγούσαν ένα ελάφι με λευκή ουρά μαζί με φίλους σε μια κατάφυτη περιοχή, όχι μακριά από την πόλη του Ντελαγουέρ.

Όλοι οι συμμετέχοντες εκτός από τον νεαρό άνδρα ήταν έμπειροι κυνηγοί που μαζεύονταν για κυνήγι ελαφιών εδώ και πάνω από 20 χρόνια.

Στο Οχάιο, οι κανονισμοί απαιτούν από τους κυνηγούς να φορούν ένα πορτοκαλί γιλέκο 30 λεπτά μετά το ηλιοβασίλεμα και να το βγάζουν μισή ώρα πριν από την ανατολή του ηλίου ώστε να είναι πιο εύκολα διακριτοί. Όταν ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί του κυνηγιού ήταν ήδη σούρουπο. Ωστόσο, ο 28χρονος δεν φορούσε το γιλέκο.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της Κομητείας του Ντέλαγουερ, ο πατέρας δεν θα αντιμετωπίσει καμία κατηγορία, καθώς ο γιος του δεν φορούσε τα ρούχα κυνηγιού.

Πηγή: sputniknews

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άνοιξη: Οι αρκούδες γίνονται πιο επιθετικές

Άνοιξη: Οι αρκούδες γίνονται πιο επιθετικές Η άνοιξη είναι μια όμορφη εποχή. Το κρύο μένει πίσω μας και ο ζεστός καιρός πλησιάζει. Η άνοιξη είναι...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ