spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΤριχωτάΑγριογούρουνοΟδηγός βλέπει ατύχημα με αγριογούρουνο και αντί να βοηθήσει, φορτώνει το αγριογούρουνο...

Οδηγός βλέπει ατύχημα με αγριογούρουνο και αντί να βοηθήσει, φορτώνει το αγριογούρουνο και φεύγει

|

{module wichester}

Οδηγός βλέπει ατύχημα με αγριογούρουνο και αντί να βοηθήσει, φορτώνει το αγριογούρουνο και φεύγει

Στο Chieri, στην περιοχή του Τορίνο μια οικογένεια επιστρέφει σπίτι. Στο αυτοκίνητο βρίσκεται ένα αντρόγυνο, ο 3χρονος γιος και ένας σκύλος. Όλα φυσιολογικά, μέχρι να βγει ένα αγριογούρουνο μπροστά τους. Στον κρατικό δρόμο που πηγαίνει προς τη Ρίβα, αυτό είναι ένα συχνό φαινόμενο. Ο άνδρας οδηγός που αντικρίζει τα επερχόμενα αγριογούρουνα, δεν προλαβαίνει να τα αποφύγει, καθώς πετιούνται ξαφνικά μπροστά του και η πρόσκρουση είναι αδύνατο να αποφευχθεί. Η οικογένεια ευτυχώς δεν τραυματίζεται αλλά προσπαθεί να συνέλθει από το μεγάλο σοκ που υπέστη.

Ένας άνδρας που ακολουθούσε με το δικό του όχημα σταμάτησε στο σημείο, όπου το αυτοκίνητο είχε χτυπήσει το ζώο λίγα λεπτά νωρίτερα. Η οικογένεια βλέποντας τον άνδρα να σταματάει και να βγαίνει από το αυτοκίνητο, πίστεψε προς στιγμήν πως θέλει να βοηθήσει. Αυτός όμως δίχως να δείξει την παραμικρή σημασία για εκείνους, φορτώνει το νεκρό αγριογούρουνο στο αυτοκίνητό του και φεύγει. Το μόνο του ενδιαφέρον τελικά ήταν για ένα εκλεκτό στιφάδο.

Η αδιαφορία δυστυχώς είναι τόσο της μόδας, στις μέρες μας…

Η Φεντερίκα, συνοδηγός του αυτουκινήτου που συνετρίβη από την σύγκορυση με τον αγριόχοιρο, αναφέρει σε με μια ανάρτησή της στο Facebook: «Πέμπτη βράδυ γύρω στις 22.30 – έγραψε – πιάσαμε ένα αγριογούρουνο. Στο αυτοκίνητο ήμουν εγώ, ο σύντροφός μου, ένα τρίχρονο παιδί και ένας σκύλος. Κανείς δεν έκανε τίποτα. Το Volvo καταστράφηκε και οι 8 αερόσακοι εξερράγησαν. Να είστε προσεκτικοί γιατί φαίνεται να συμβαίνει συχνά σε αυτά τα μέρη ».

Ας μείνουμε άνθρωποι, θα έλεγε ο κάπρος…

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί – Βίντεο

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί Αρκούδα εισβάλλει στην αυλή ενός σπιτιού σε χωριό της Ρουμανίας - Τα πρόβατα προσπαθούν να προστατεύσουν τα αρνιά τους από...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ