spot_img
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΤριχωτάΑγριογούρουνοΟ τρόπος με τον οποίο ένας αγριόχοιρος μπορεί να σκοτώσει έναν άνθρωπο!...

Ο τρόπος με τον οποίο ένας αγριόχοιρος μπορεί να σκοτώσει έναν άνθρωπο! (vid)

|

 

Έτσι σκοτώνει ένας αγριόχοιρος

Ένας άντρας βρίσκεται στο έδαφος δίπλα σε έναν δρόμο. Ένας μεγάλος αγριόχοιρος του επιτίθεται. Δεν σταματά να τον χτυπά και να τον δαγκώνει, ενώ κανένας από τους πολλούς που παρακολουθούν τη σκηνή δεν τολμά να παρέμβει.

Ένα αγριογούρουνο με αυτό το μέγεθος δεν βρίσκει άοπλο αντίπαλο που να μπορεί να του αντισταθεί. Η δύναμη και η πίεση που μπορεί να αναπτύξει στις επιθέσεις του είναι ικανές να τερματίσουν τη ζωή ενός ατόμου σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο άντρας βρίσκεται ξαπλωμένος στο έδαφος. Δεν κινείται ούτε δείχνει κάποιο σημάδι ότι είναι ζωντανός. Η μοτοσικλέτα του στέκεται δίπλα του. Το μεγάλο λάθος του ήταν να σταματήσει κοντά σε ένα τέτοιο επικίνδυνο ζώο με απρόβλεπτη συμπεριφορά.

Οι εικόνες μας δείχνουν πώς το άγριο ζώο επιτίθεται στο ακίνητο σώμα αυτού του άνδρα. Και το κινεί σαν να ήταν κουρέλι. Δαγκώνει επίσης το σώμα του και το πλήθος παρακολουθεί έντρομο από απόσταση χωρίς να τολμά να παρέμβει.

Μόνο ένας σκύλος προσπαθεί να σταματήσει την μανιώδη επίθεση του αγριόχοιρου που εξαπολύει στον άτυχο άνδρα, παρά τον κίνδυνο από τις επιθέσεις που ο ίδιος δέχεται από τον αγριόχοιρο και αυτό φανερώνει τη γενναία του προσπάθεια. Τελικά, κάποιος πετά ένα μακρύ ξύλο και μια πέτρα στον κάπρο καθώς επίσης και η παρουσία των διερχόμενων οχημάτων αναγκάζει τον μεγάλο κάπρο να απομακρυνθεί από το θύμα του και να διασχίσει τον κάμπο.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η θεαματική επανεμφάνιση της τσίχλας

Η θεαματική επανεμφάνιση της τσίχλας Εξακολουθεί να μένει αναπάντητη η απορία των κυνηγών για τη μεγάλη φετινή παρουσία των τσιχλών, ιδιαίτερα αυτή της κελαηδότσιχλας. Ο απόηχος...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ