spot_img
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΟ νέος υφυπουργός Περιβάλλοντος Ν. Ταγαράς υπεύθυνος για το κυνήγι

Ο νέος υφυπουργός Περιβάλλοντος Ν. Ταγαράς υπεύθυνος για το κυνήγι

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

 

Τον Νίκο Ταγαρά, επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για τη θέση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, και σύμφωνα με την ανάθεση αρμοδιοτήτων που ακολούθησε ο βουλευτής Κορινθίας αναλαμβάνει και το κυνήγι. Η ανάθεση αρμοδιοτήτων έγινε την περασμένη Πέμπτη 6 Αυγούστου και σύμφωνα με την απόφαση ο κ. Ταγαράς ανέλαβε την Γενική Γραμματεία Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων. Στην Γενική Γραμματεία Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων υπάγονται δύο Γενικές Διευθύνσεις, η Γενική Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Πολιτικής και η Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος. Με το χαρτοφυλάκιο των δασών ανά χείρας, ο κ. Ταγαράς αναλαμβάνει και το κυνήγι.

Ο Ν. Ταγαράς γεννήθηκε το 1956 στο Χιλιομόδι Κορινθίας, είναι πατέρας δύο παιδιών, ενώ το επάγγελμά του είναι πολιτικός μηχανικός, απόφοιτος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Εξελέγη βουλευτής Κορινθίας με τη ΝΔ στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 και επανεξελέγη στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, καθώς και στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Διετέλεσε Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (2014). Την οκταετία 2003-2010 διετέλεσε Νομάρχης Κορινθίας.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταδίωξη λύκου με αυτοκίνητο στο δρόμο προκάλεσε αντιδράσεις – Βίντεο

Καταδίωξη λύκου με αυτοκίνητο στο δρόμο προκάλεσε αντιδράσεις Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα που δείχνει νεαρούς να καταδιώκουν μέσα στη...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ