spot_img
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΟ Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας ανακύκλωσε χιλιάδες κάλυκες που ο ίδιος είχε συλλέξει!

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας ανακύκλωσε χιλιάδες κάλυκες που ο ίδιος είχε συλλέξει!

|

 

Σε μία πολύ όμορφή πρωτοβουλία, προέβη ο Κυνηγετικός Σύλλλγος Καρδίτσας, ανακυκλώνοντας χιλιάδες χρησιμοποιημένους κάλυκες που συλλέχθηκαν από τα μέλη του. Την οριστική ανακύκλωση των καλύκων, ανέλαβε η εταρεία LMeco Recycling, με την οποία ήρθαν σε επαφή οι άνθρωποι του συλλόγου και συμφώνησαν να συμμετάσχουν σε αυτή την δράση σε μόνιμη βάση.

Η ανάρτηση που έκανε ο πρόεδρος του Κ.Σ. Καρδίτσας κ. Δημήτρης Παπούλιας, ανακοινώνοντας την συνεργασία του δραστήριου Συλλόγου της Θεσσαλίας με την LMeco Recycling:

 

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Πριν από μερικά χρόνια με μια μικρή ομάδα φίλων κυνηγών και σκοπευτών ξεκινήσαμε την περισυλλογή άδειων χρησιμοποιημένων καλύκων από το ευρύτερο περιβάλλον της περιοχής μας.
Στην πορεία οι δράσεις αυτές οργανώθηκαν σιγά σιγά και υποστηρίχθηκαν με ετήσια επιδοτούμενα προγράμματα από τον Κ. Σ. Καρδίτσας.
Η προσπάθειά μας είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα με την λύση της οριστικής ανακύκλωσης του υλικού αυτού, στα πλαίσια της κυκλικής οικονομίας, σε αγαστή συνεργασία με την εταιρεία ανακύκλωσης LMeco Recycling.
Η προσπάθεια συνεχίζεται, σε καθημερινή πλέον βάση, για ένα καλύτερο περιβάλλον, πιο καθαρό από απορρίμματα, κάλυκες και πλαστικά.
Κάθε μέρα είναι μια μέρα φροντίδας για το περιβάλλον!
 
 

   

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα – Βίντεο

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα Το κυνήγι έχει πάψει εδώ και καιρό και τα αγριογούρουνα δίχως κανένα φόβο πλέον ξεχύνονται στους...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ