spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΟ Γιώργος Αμυράς κάνει τα επίσημα εγκαίνια της «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑΣ 2022»

Ο Γιώργος Αμυράς κάνει τα επίσημα εγκαίνια της «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑΣ 2022»

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Ο Γιώργος Αμυράς κάνει τα επίσημα εγκαίνια της Έκθεσης «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑΣ 2022»

Ξεχωριστή τιμή για το κυνήγι και, φυσικά, την διοργάνωση αυτή καθ’ αυτή, αποτελεί η συμμετοχή στην «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2022» του Υπουργείου Περιβάλλοντος αλλά και των περιφερειών.

Η παρουσία του υπουργείου Περιβάλλοντος στην προηγούμενη έκθεση αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης. Οι υπάλληλοι του ΥΠΕΚΑ που βρέθηκαν το τριήμερο στο Μ.Ε.C. της Παιανίας είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους επισκέπτες της έκθεσης. Φέτος, λοιπόν, στην «Κυνηγεσία 2022», το υπουργείο Περιβάλλοντος θα έχει και πάλι το δικό του περίπτερο.
Δείγμα πως το αρμόδιο για το κυνήγι υπουργείο, δεν μένει στα λόγια, σχετικά με τον κομβικό ρόλο του κυνηγίου στην διαχείριση του Περιβάλλοντος, αλλά φροντίζει όλα αυτά να τα επιβεβαιώνει και με πράξεις.
Το περίπτερο του ΥΠΕΚΑ θα βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην έκθεση και θα είναι από τα πρώτα που θα αντικρίζουν οι επισκέπτες, μαζί με αυτό της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.
Η παρουσία στην έκθεση του υπουργείου Περιβάλλοντος, με δικό του περίπτερο, προσδίδει, αναμφίβολα, ξεχωριστή αίγλη στη διοργάνωση. Να σημειωθεί επίσης, ότι ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμυράς, είναι αυτός που θα κάνει τα εγκαίνια της έκθεσης.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Κυνηγεσία 2024»: 8 πράγματα που αφορούν όσους πρόκειται να επισκεφθούν την έκθεση

«Κυνηγεσία 2024»: 8 πράγματα που αφορούν όσους πρόκειται να επισκεφθούν την έκθεση 1. Εισιτήριο θα βρεις στην είσοδο του εκθεσιακού κέντρου MEC Παιανίας (6 ευρώ)....
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ