spot_img
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΝέο επεισόδιο με τον σκύλο του Μπάιντεν: Επιτέθηκε και δάγκωσε ξανά πολίτη

Νέο επεισόδιο με τον σκύλο του Μπάιντεν: Επιτέθηκε και δάγκωσε ξανά πολίτη

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

 

Σε νέο περιστατικό «επίθεσης» -το δεύτερο μέσα σε ένα μήνα- ενεπλάκη ο σκύλος του Τζο Μπάιντεν, Μέιτζορ, σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε ο Λευκός Οίκος.

 

Ο σκύλος «δάγκωσε κάποιον ενώ έκανε βόλτα» τη Δευτέρα, σύμφωνα με τον γραμματέα Τύπου της Τζιλ Μπάιντεν, Μάικλ Λα Ρόσα. Το ζώο «εξακολουθεί να προσαρμόζεται στο νέο του περιβάλλον», πρόσθεσε, ενώ αναφορικά με το άτομο που δέχτηκε την επίθεση, εξετάστηκε από την ιατρική ομάδα του Λευκού Οίκου «με μεγάλη προσοχή» και επέστρεψε στη δουλειά του, χωρίς να έχει υποστεί κάποιον τραυματισμό.

Ο Μέιτζορ, (γερμανικός ποιμενικός) επέστρεψε μόνο στον Λευκό Οίκο την περασμένη εβδομάδα, μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του, Τσαμπ, αφού προηγουμένως προκάλεσε έναν μικρό τραυματισμό σε έναν υπάλληλο της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ, στις 8 Μαρτίου.

Σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει τότε ο Μπάιντεν, ο Μέιτζορ είναι «ένας γλυκός σκύλος» και δικαιολόγησε την επίθεσή του, λέγοντας πως «είδε ξαφνικά δυο αγνώστους και κινήθηκε για να μας προστατεύσει».

Πηγή: protothema

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταδίωξη λύκου με αυτοκίνητο στο δρόμο προκάλεσε αντιδράσεις – Βίντεο

Καταδίωξη λύκου με αυτοκίνητο στο δρόμο προκάλεσε αντιδράσεις Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα που δείχνει νεαρούς να καταδιώκουν μέσα στη...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ