spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΝέα επίθεση σκύλων στην Κρήτη - Τραυμάτισαν ζευγάρι τουριστών στα χέρια και...

Νέα επίθεση σκύλων στην Κρήτη – Τραυμάτισαν ζευγάρι τουριστών στα χέρια και στα πόδια

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Νέα επίθεση σκύλων στην Κρήτη – Τραυμάτισαν ζευγάρι τουριστών στα χέρια και στα πόδια

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Ελούντα – Οι τουρίστες είχαν μαζί τους κι ένα παιδί, που δεν τραυματίστηκε – Είναι το δεύτερο σχετικό περιστατικό σε λίγες μέρες στην Κρήτη

Άγρια επίθεση από σκυλιά δέχθηκε ζευγάρι τουριστών στην Ελούντα, του δήμου Λασιθίου, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti, ο άνδρας τραυματίστηκε στο χέρι και φέρει γρατζουνιές στα πόδια, ενώ η γυναίκα έχει γρατζουνιές στα χέρια. Το ζευγάρι είχε μαζί τους και ένα παιδί, το οποίο δεν έχει τραυματιστεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν τα σκυλιά ήταν αδέσποτα ή οικόσιτα.

Ο κόσμος που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες, οι οποίοι, ωστόσο, πήγαν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου με δικό τους όχημα.

Το δεύτερο περιστατικό στην Κρήτη μέσα σε λίγες μέρες

Το περιστατικό αυτό είναι το δεύτερο που λαμβάνει χώρα στο νησί, καθώς μόλις χθες Παρασκευή 12 Αυγούστου, δύο σκυλιά ροτβάιλερ επιτέθηκαν σε μια 39χρονη γυναίκα στη Γαύδο και την τραυμάτισαν στα πόδια και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο. Τα ίδια σκυλιά διαπιστώθηκε πως έχουν επιτεθεί κι άλλες φορές -κατά το παρελθόν- σε περαστικούς.

Πηγή: protothema

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πορτραίτα σκύλων που αγαπήσαμε – ο Ντικ…

Τα σκυλιά που αγαπήσαμε  είναι φέρμες και ιχνηλάτες, αλλά και κάθε σκυλί που πέρασε από τα χέρια μας και το θυμόμαστε ακόμη. Κάποιες πινελιές...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ