spot_img
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΜεσσηνία: Λαθροθήρες κυνηγούσαν αγριογούρουνα

Μεσσηνία: Λαθροθήρες κυνηγούσαν αγριογούρουνα

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Δύο λαθροθήρες που κυνηγούσαν αγριογούρουνα με θηλιές εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες το πρωί στον Αετό Τριφυλίας, από κοινή επιχείρηση του ΑΤ Τριφυλίας και Θηροφυλάκων του Δασαρχείου Κυπαρισσίας.

Πιο συγκεκριμένα συνελήφθησαν ένας 60χρονος και ένας 62χρονος κάτοικοι Αθηνών. Αρχικά, αστυνομικοί του ΑΤ Τριφυλίας εντόπισαν τους δύο λαθροθήρες και στην συνέχεια με την συνεργασία των θηροφυλάκων Κώστα Κατσαρελά και Δημήτρη Φωτεινόπουλο εντόπισαν τον αγριόχοιρο που μόλις είχαν πιάσει, αλλά και άλλους αποθηκευμένους σε καταψύκτες.

Μεσσηνία: Λαθροκυνηγοί κυνηγούσαν αγριογούρουνα με θηλιές

Πέρα από την σύλληψή τους, κατασχέθηκαν το αγροτικό τους αυτοκίνητο, 1 καραμπίνα, 2 φυσίγγια, 7 συρμάτινες θηλιές και μια κουλούρα συρματόσχοινο, όπως και τα κρέατα από τους αγριόχοιρους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη θήρα αγριόχοιρου με χρήση θηλιάς. Με εντολή της εισαγγελέα Κυπαρισσίας αφέθηκαν ελεύθεροι και παραπέμφθηκαν σε τακτική δικάσιμο.

 

Πηγή: Eleutheria

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζαγόρι: Αγριόγιδο εισέβαλε σε γήπεδο 5×5 – Βίντεο

Ζαγόρι: Αγριόγιδο εισέβαλε σε γήπεδο 5x5 Το πανέμορφο ζώο επισκέφθηκε το Σκαμνέλι Ζαγορίου με έναν απροσδόκητο τρόπο Ιδιαίτερης ομορφιάς και σπάνιας θέασης αποτελεί το μεγαλοπρεπές είδος...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ