spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΤριχωτάΑγριογούρουνοΜεγάλο αγριογούρουνο επιτίθεται σε μια γυναίκα για να φάει το φαγητό της!...

Μεγάλο αγριογούρουνο επιτίθεται σε μια γυναίκα για να φάει το φαγητό της! (vid)

|

 

Ένα μεγάλο «αγριογούρουνο» επιτίθεται σε μια γυναίκα για να κλέψει το φαγητό της.

Το αγριογούρουνο πλησιάζει το ζευγάρι που απολαμβάνει το πικ νικ του. Επιτίθεται στη γυναίκα, η οποία κινδυνεύει πολύ αφού αντιστέκεται στο να πετάξει το σακίδιο με το κολατσιό. Στο τέλος, ο αγριόχοιρος παίρνει αυτό που θέλει. 

Αυτό το γεγονός συνέβη στην Vallvidrera , μια γειτονιά στα περίχωρα της πόλης της Βαρκελώνης, όταν ένας αγριόχοιρος κατέβηκε από το βουνό σε ένα βάλτο όπου υπήρχαν άνθρωποι που περνούσαν την ημέρα τους. Το ζώο βρέθηκε στην περιοχή αναζητώντας φαγητό , πλησιάζοντας τους ανθρώπους μέχρι εσχάτων.

Εκτός Ελέγχου

Αρχικά, ο αγριόχοιρος ήταν ήρεμος, απλώς περιφέρονταν γύρω από τους ανθρώπους, δείχνοντας ότι έψαχνε κάτι. Ευτυχώς δεν υπήρχαν πολλοί άνθρωποι στο σημείο, αλλά ένα ζευγάρι που έτυχε να βρίσκεται εκεί. Το ζώο άρχισε να αναστατώνεται όταν είδε ότι εκείνοι που υπήρχαν εκεί είχαν φαγητό και έπρεπε να το πάρει πάση θυσία.

 

Νικητής του Αγώνα

Όταν το ζώο συνειδητοποίησε ότι μια γυναίκα κρατούσε φαγητό στο σακίδιο της , το έθεσε ως στόχο να το πάρει. Η γυναίκα άρχισε να αντιδρά καθώς, με κάθε βήμα που έκανε, ο κάπρος την ακολουθούσεΜαζί της ήταν επίσης ένα μικρό σκυλί που κράτησε στην αγκαλιά της.

Αμήχανη Στιγμή

Το γεγονός θα μπορούσε να εκτυλιχθεί με πιο άσχημη εξέλιξη καθώς η γυναίκα δεν πέταξε το σακίδιο με το φαγητό σε καμία περίπτωση. Ο αγριόχοιρος άρχισε να επιτίθεται και να το δαγκώνει .

Το καλύτερο θα ήταν, όπως είπε το άτομο που κατέγραψε τις εικόνες, να ρίξει το σακίδιο για να αποφύγει τις επιθέσεις  καθώς, επιπλέον, ο σκύλος άρχισε να γαβγίζει τον αγριόχοιρο, ο οποίος θα μπορούσε να έχει χάσει τον έλεγχο ακόμη περισσότερο και να επιτεθεί πιο έντονα.

Τελικά, όταν ο αγριόχοιρος πήρε αυτό που ήθελε, το φαγητό, έφυγε χωρίς να κάνει κάτι άλλο σε όσους βρίσκονταν εκεί παρόντες και έντρομοι παρακολουθούσαν.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Αγριογούρουνα Κλέβουν… Τα Ψώνια Μιας Γυναίκας (Vid) 

epithesi\-agriourounon\-romi\-italia_large

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπλα: Αλουμίνιο ή χάλυβας;

Όπλα: Αλουμίνιο ή χάλυβας; Προφανώς το ερώτημα απευθύνεται στα δίκαννα και όχι στα αυτογεμή. Άλλωστε σήμερα ελάχιστα αυτογεμή κατασκευάζονται με βάση από χάλυβα Καλό και άγιο...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ