spot_img
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΜεγάλη η ανταπόκριση στο κάλεσμα των ΚΣ Κατερίνης & Αιγινίου για συγκέντρωση...

Μεγάλη η ανταπόκριση στο κάλεσμα των ΚΣ Κατερίνης & Αιγινίου για συγκέντρωση αγαθών για σεισμόπληκτους της Ελασσόνας

|

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα των Κυνηγετικών Συλλόγων Κατερίνης και Αιγινίου, για τη συγκέντρωση αγαθών προς τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας.

Ο Κυνηγετικός σύλλογος Κατερίνης και ο Κυνηγετικός σύλλογος Αιγινίου και περιχώρων σε συνεργασία με την Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης, σε μια κίνηση αλληλεγγύης στους συμπολίτες μας που πλήττονται από τον σεισμό στην περιοχή της Ελασσόνας, κάλεσαν τα μέλη τους καθώς και τους πολίτες του Νομού Πιερίας, για την προσφορά τους με είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία χρειάζονται για τον κόσμο που έχει πληγεί. Σε λίγες ημέρες μαζεύτηκε ένας μεγάλος όγκος ειδών. «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο για την άμεση ανταπόκριση του και την προσφορά του και καλούμε και άλλους συλλόγους να πράξουν το ίδιο, γιατί πραγματικά έχουν την ανάγκη μας», αναφέρουν τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου. 


Πηγή: Ολύμπιο Βήμα

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η θεαματική επανεμφάνιση της τσίχλας

Η θεαματική επανεμφάνιση της τσίχλας Εξακολουθεί να μένει αναπάντητη η απορία των κυνηγών για τη μεγάλη φετινή παρουσία των τσιχλών, ιδιαίτερα αυτή της κελαηδότσιχλας. Ο απόηχος...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ