spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΜαθήματα που σώζουν ζωές από τον ΟΦΚΑΘ!

Μαθήματα που σώζουν ζωές από τον ΟΦΚΑΘ!

|

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, χθες, στη Δεσκάτη, το  Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και Χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (BLS – AED), με διεθνή πιστοποίηση RTI.

Το διοργάνωσε, υπό την αιγίδα του Δήμου Δεσκάτης Γρεβενών, ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (ΟΦΚΑΘ), σε συνεργασία με την Life Rescue Academy και τον τοπικό κυνηγετικό σύλλογο.  Tα μαθήματα έγιναν   στο κλειστό γυμναστήριο Δεσκάτης  και τα παρακολούθησαν 30 νέοι και νέες της περιοχής, οι οποίοι στο τέλος πήραν και τη σχετική πιστοποίηση.

Ανάμεσα σ’ όσους συμμετείχαν ήταν και ο δήμαρχος Δεσκάτης, Δημήτρης  Κορδίλας, ο πρόεδρος του τοπικού κυνηγετικού συλλόγου, Βαγγέλης Τσιώρας, ο ομοσπονδιακός θηροφύλακας της περιοχής Κωνσταντίνος Βελλής και νοσηλευτές και νοσηλεύτριες του κέντρου υγείας της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες  είχε προηγηθεί και ναυαγοσωστικό σεμινάριο, το οποίο διοργάνωσε ο ΟΦΚΑΘ, στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής και το παρακολούθησαν 32 άνδρες  και γυναίκες, με στόχο να «γίνουν οι αυριανοί φύλακες-άγγελοι των λουομένων», σύμφωνα με τη δήλωση, στην ιστοσελίδα μας, του προέδρου του Ομίλου, Χρήστου Ράμου.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Bayline και η Life Rescue Academy (με τους άριστους εκπαιδευτές τους), σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Μαρμαρά και το Δήμο Σιθωνίας.

ofkat\-seminario\-1

ofkat\-seminario\-2

ofkat\-seminario\-3

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπλα: Αλουμίνιο ή χάλυβας;

Όπλα: Αλουμίνιο ή χάλυβας; Προφανώς το ερώτημα απευθύνεται στα δίκαννα και όχι στα αυτογεμή. Άλλωστε σήμερα ελάχιστα αυτογεμή κατασκευάζονται με βάση από χάλυβα Καλό και άγιο...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ